Monday, December 4, 2023
HemGolfTimmar efter att ha slagit "patetiska" kritiker, ger LIV Golf Rebel en...

Timmar efter att ha slagit “patetiska” kritiker, ger LIV Golf Rebel en sträng varning till sin sons hatare

Bara timmar efter att ha sprängt kritiker för “patetiska” kommentarer, lämnar LIV Golf Pro ytterligare ett starkt budskap till sina fans och hatare. Den här gången tar han en mer dyster ton och riktar sig direkt till trollen som vanärade hans son. Veterangolfaren förväntade sig verkligen inte att nätanvändarna skulle vara så hänsynslösa med ett ungt barn.

Det som skulle vara ett stolt ögonblick som pappa blev snabbt en mardröm för veterangolfaren när Instagram-användare brutalt kritiserade hans tonårsson. Kritik, som LIV Golf Pro kände var fullständigt skräp och orättfärdig. När han nu vänder sig till dessa människors barn, råder länkmannen dem att inte följa sina föräldrars tankesätt.

LIV Golf Rebel lämnar en föräldralektion

Ian Poulter var bestört över den hårda kritik som flera Instagram-användare utsatte hans son för. Så, inte nöjd med att lämna en lång kommentar för att försvara sin 19-årige son, bestämde sig Poulter för att ge en föräldraläxa på sin Instagram-berättelse. Den 47-årige golfaren råder barnen att inte följa riktlinjerna från sina föräldrar som lämnade dessa kommentarer. “De här barnen snälla, lyssna inte eller ägna mycket uppmärksamhet åt (sic) föräldraskapsförmågan som vägleder dig.”

Istället för att vad han känner är avundsjuk på andras framgång, borde de följa sina drömmar och arbeta hårt för att uppnå sina drömmar. “Arbeta otroligt hårt och bli extremt framgångsrik i vad du än väljer.” Och för föräldrarna hade han bara ett enkelt budskap, “Var snäll och vägled era barn med självförtroende och trivs.”

Poulter tror att han har ingjutit dessa värderingar i sin son. Det före detta PGA Tour-proffset skrev: “Om du lyckas bli framgångsrik på golf med Luke vet jag att han kommer att skaka din hand i slutet av en runda eftersom han har lärt sig att vara en upprättstående ung man.” Efter att ha försvarat sin son tidigare, återigen, hyllar Poulter sin tonårsson.

Allt började när några fans utsatte Luke Poulter för brutal kritik på grund av hans privilegierade bakgrund. För dem hade tonåringen ingen rätt att föreläsa världen om vikten av hårt arbete.

“Inte bara potentialen”: Trots att han lagt till stora namn till sitt arsenal, blir Tiger Woods TGL förtalad av LIV Golfers djärva anmärkning

Varför näthatarna provade den unge golfaren?

Golf Channel publicerade ett klipp av Luke Poutler på greenerna och frågade vilka råd han skulle ge till kommande golfare. Den 19-årige NCAA-golfaren, som vann sin första amatörtitel förra året, talade om vikten av hårt arbete. Det passade dock inte bra hos vissa fans.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Golf Channel (@golfchannel)

De påpekade att situationen för en blivande golfspelare utan en stark familjebakgrund som tonåringen Poulter är ganska annorlunda. Vissa fans misskrediterade den unga golfaren. Insinuationen var att att ha Ian Poulter som pappa gjorde det allt för lätt för University of Floridas herrgolflags länkman.

Ian Poulter tycker annorlunda. Han värdesätter hårt arbete och som han sa tidigare var hans son tvungen att arbeta hårt för att komma in i denna position. Det före detta PGA Tour-proffset vill att alla ska notera det.

RELATED ARTICLES

Mest populär