Monday, December 4, 2023
HemSoccerTimmar efter att Al Hilal beslutat att avbryta sin registrering, tappar skadade...

Timmar efter att Al Hilal beslutat att avbryta sin registrering, tappar skadade Neymar 3 ord före match mot Al-Taawoun

Den saudiarabiska klubben Al-Hilal gjorde ett betydande steg i går kväll genom att välja att tillfälligt avbryta Neymar Jr.s registrering. De har uteslutit spelaren för resten av säsongen, och laget förbereder sig för att ta med en ersättare för att fylla platsen. Men trots deras svåra val verkar det som att Neymar har kommit överens med sitt beslut. Spelaren delade en Instagram-berättelse innan Al-Hilals senaste match för att dela ett treordsmeddelande till sina lagkamrater.

Brasilianaren drabbades av en ACL-skada förra månaden som har tagit honom bort för resten av säsongen. Al-Hilal, efter skadan, har beslutat att ta med ytterligare en utomlands spelare under vinterns transferfönster. Det ska bli fascinerande att se om sidan skaffar en tillfällig ersättare på ett kortfristigt lån.

Neymar skriver ett speciellt meddelande till Al Hilal innan deras match

Den brasilianske superstjärnan Neymar Jr. tog till sitt Instagram-handtag för att skriva ett speciellt meddelande till sin sida under matchen mot Al-Taawoun. Spelaren delade en berättelse där vi kan se honom i den första personens vy medan han ser hans lag spela. Al-Hilal-stjärnan hejade på sin sida och skrev: “Låt oss gå killar @alhilal”.

Det är en av få gånger Neymar har skickat ett meddelande till sina lagkamrater samtidigt som han missat speltid för laget. Fansen spekulerade i att spelaren var missnöjd med lagets beslut att neka sin registrering. Neymars meddelande till laget har dock lagt dessa rykten på sängen.

Al-Hilal bestämde sig för att ta några tunga steg i natt då de tillfälligt avbröt Neymars registrering. Laget kommer dock att fortsätta att betala spelaren resten av säsongen och de har tagit steget att ta emot ytterligare en spelare under vinterns transferfönster.

När kommer Neymar tillbaka? Läkare ger uppdatering efter framgångsrik operation som Al Hilal Star Eyes Copa America 2024

Al-Hilal avbryter tillfälligt Neymars registrering

I vad som var en av de största nyheterna från igår kväll tog den saudiska sidan Al-Hilal ett anmärkningsvärt steg, eftersom de tillfälligt avbröt Neymars registrering. Trots sin skada förra månaden var den brasilianske stjärnan en del av förstalaget. SPL-lagarna tillåter dock lag att registrera bara åtta utländska spelare varje säsong.

Laget ska enligt uppgift spana efter en vänsterback som kan stärka sitt försvar. Sidan tittar på några framstående namn och kan sanktionera en flytt under vinterns transferfönster. Al-Hilal kommer dock att behöva en extra registreringsplats och har därför beslutat att lämna Neymars plats för resten av säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär