Wednesday, December 6, 2023
HemSoccerTimmar efter ankomsten till Argentina släppte Lionel Messi namn på Taylor Swifts...

Timmar efter ankomsten till Argentina släppte Lionel Messi namn på Taylor Swifts Eras Tour-konsert av Sabrina Carpenter

Taylor SwiftTidpunkten för hennes Eras Tour kunde inte bli mer perfekt. Sångaren togs emot av enorma folkmassor i Argentina. Men för att sätta mer smak på turnén väckte Lionel Messis ankomst till Argentina spekulationer om att han eventuellt skulle delta i konserten. Men även om han var frånvarande, hänförde en annan sångare publiken genom att ta deras nationalhjältes namn i ett överraskande drag.

Taylor Swifts Eras Tour skapade redan vågor globalt. Ett antal Swifties har väntat otåligt på henne sedan turnén tillkännagavs. Men konserten i Argentina gick bara mer berserk efter att ha nämnt Argentinas mest kända stjärna på planeten för tillfället.

Taylor Swifts konsert inkluderade till Messis melodi

Den 33-åriga sångaren bokade om den senaste konserten på grund av väderproblem. Detta sammanföll också med Messis ankomst till landet för sina nationella uppgifter. Även om den argentinske kaptenen inte kunde närvara vid konserten överraskade amerikanska sångerskan Sabrina Carpenter fansen genom att sjunga hans namn i slutet av konserten. Sabrina, under hennes “Nonsens”, sjöng outro: “Han har en bal; han kallar mig Messi.”

Carpenter har blivit utvald att följa med Swift för några av hennes Eras turnékonserter. 24-åringen gjorde ingen besviken med sin innovation. Sångerskan sjöng också en rad där hon bad Argentina att bli hennes bästis. Publikens respons var på en annan nivå efter att raderna var klara.

Swift var tvungen att skjuta upp sin sista konsert till en dag eftersom hon trodde att vädret inte var gynnsamt för fansen och hennes besättning. “Anti-Hero”-sångaren meddelade, “Vi har ställt om kvällens Buenos Aires-show till söndag på grund av att vädret är så verkligt kaotiskt att det skulle vara osäkert att försöka sätta upp den här konserten.” Detta förflutna i tiden såg den argentinska fotbollsmaestro anlända till samma stad.

Lionel Messi anländer till Argentina för nationella uppdrag

Den argentinska kaptenen meddelade sin ankomst via Instagram och mådde bra av att vara tillbaka i sitt land. Argentina kommer att möta två sydamerikanska monster för att avsluta en framgångsrik kampanj så här långt. Laget vann alla fyra matcherna i VM-kvalet 2026 för att placera dem först i tabellen.

Messi kunde inte spela alla fyra matcherna. Inter Miami-stjärnan hade skadeproblem som inträffade under det första landskampsuppehållet för ett par månader sedan. Världscupvinnaren återvänder dock för två uppmärksammade matcher mot Uruguay och Brasilien och vill gärna avsluta sitt lags lopp på topp.

RELATED ARTICLES

Mest populär