Saturday, December 9, 2023
HemSurfingTillbaka när Elon Musks Crypto Craze drev Kelly Slater för att ta...

Tillbaka när Elon Musks Crypto Craze drev Kelly Slater för att ta upp Moder Jord

Surflegenden, Kelly Slater, är känd för sin stil och teknik inom sporten. Legenden utförde några lovvärda uppmaningar under sin karriär. Slater är inte bara en fantastisk idrottare utan också en stor miljöpartist. Han sågs ofta sprida medvetenhet när det gäller vår livsmiljö.

För ett tag sedan sågs han ta hårt på grundaren av SpaceX, Elon Musk, för sin bitcoin-strategi. Det, enligt Slater, kan orsaka allvarliga skador på vårt ekosystem.

Kelly Slater tog hårt på Elon Musk

För två år sedan meddelade Tesla-ägaren Elon Musk att Teslas elbilar skulle överväga att ta bitcoins som betalning. Som ett resultat steg bitcoinpriserna. Återigen, 3 månader efter det första tillkännagivandet, nämnde Musk i sin tweet, att inte betrakta bitcoin som betalningen, eftersom enligt Musk, “vansinnig energianvändning skadade planeten”. Därför sjönk bitcoinpriserna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kelly Slater (@kellyslater)

Enligt rapporten tog Slater till sin Instagram-berättelse för att förebrå Musk. Surfaren skrev: “Så en kille som äger ett energibolag förstår inte det här innan han köper det? Har inga problem att ta vinsten. Har han problem med att barn bryter kobolt i Demokratiska republiken Kongo för att bygga batterier?”

Som miljöpartist sa Slater till och med till Musk att ta itu med de verkliga energiproblemen och att eventuellt hjälpa till för att lösa dem. I och med detta tog Slater även hänsyn till Elons styrelse och backar för att de inte flitigt hanterat den nämnda situationen. Han tillade, “Elon är dåligt för krypto”.

Slaters strävan efter att bevara naturen

Den legendariska surfaren sågs vid många tillfällen öka medvetenheten om att bevara moder natur. Han stödde till och med många kampanjer som “Vikten av att bevara oceanerna”. Slater sade till och med, “Jag tror att när en surfare blir en surfare, är det nästan som en skyldighet att samtidigt vara miljöpartist”. Hans Instagram säger mycket när det gäller att spara och bevara våra naturresurser.

Även om Slater älskar sin sport att surfa högt, går han också utöver vad det gäller vårt ekosystem.

RELATED ARTICLES

Mest populär