Sunday, February 25, 2024
HemGolfTillbaka 2012 tillträdde Denny Hamlin caddieuppdrag för 2X Golf Major Champ Bubba...

Tillbaka 2012 tillträdde Denny Hamlin caddieuppdrag för 2X Golf Major Champ Bubba Watson

Det finns inget så roligt som att se Denny Hamlin spela golf så seriöst som han tävlar. Oavsett om det är hans ständiga engagemang i The Golf Guys Tour eller till och med att ha ett sim-golfupplägg redo att gå, har Hamlin sakta ökat sitt spel på gräsmattan. Men visste du om vänskapen han byggt med PGA Tour-legenden Bubba Watson genom åren och hur det började?

Amerikas favoritvideo idag

Ett fan på Reddit gick ner i kaninhålet efter att ha hört Larry Mac nämna Hamlins sken som Watsons caddie under ett lopp. Låt oss ta en titt på vad som hände för alla dessa år sedan för att få Denny Hamlin och Bubba Watson att korsa varandra och hur det har vuxit till ett hälsosamt förhållande idag.

Bubba Watsons familj är NASCAR-entusiaster

Det är ingen hemlighet att Bubba Watsons familj har varit NASCAR-fans under lång tid. Oavsett om det är hans farfar och hans kärlek till Dale Earnhardt eller hans far som stöttade Jeff Gordon, har Florida-infödingen alltid varit nära NASCAR trots att han aldrig själv varit på en tävling. Men det var när han fick nys om Denny Hamlin och hans kärlek till golf som saker och ting tog en vändning. Som historien går, för över ett decennium sedan, var Hamlin Watsons caddie för Par 3-tävlingen en dag före mästarna.

En användare som uppmärksammades på samma sak av den legendariska besättningschefen delade sin förvåning på Reddit. “Hur många människor visste detta? Tittar på våren i Kansas 2012, och Larry Mac nämner detta. Jag visste att han och Bubba är goda vänner genom golf, och att Denny är väldigt bra med en klubba, så det här är kanske inte lika överraskande för andra som det var mig. Bara en häftig liten bit av information för lågsäsong.”

Genom att dela bilder på Hamlin och Watson alla leenden på golfbanan blev användaren ganska förvånad över att veta att Hamlins förhållande till den 12-faldiga PGA Tour-vinnaren gick tillbaka till en tid då han vann i Master’s-turneringen 2012. Andra användare ringde också in för att dela sin misstro, “Jag minns att Bubba Watson skämtade om att gå med i 23XI Racing, men jag hade ingen aning om att han och Denny Hamlin är vänner.”

Men överraskningen kan bli kortvarig när fansen kommer på att Hamlin bara var en caddie för Watson under Par 3-tävlingen, en ära som tilldelades golfarens barn eller andra kändisar för det mesta på grund av dess oviktiga karaktär mot mästarna.

Lyckligtvis, även om Hamlin kanske inte hade spelat någon större roll i att hjälpa Watson 2012, så löste han sig verkligen 2020!

Tiden då Hamlin och Watson gick samman för att rädda dagen

När världen drabbades av pandemin var Denny Hamlin och Bubba Watson en av de första som hoppade in i All In Challenge, en insamling som syftade till att samla in pengar till flera ändamål. Detta innebar också att bidragsgivare till välgörenhet kunde ha en chans att spela en golfrunda med Hamlin och Watson på 23XI delägare och NBA-legendaren Michael Jordans golfbana.

Tillbaka 2020, när Hamlin hade delat sina tankar på sociala medier och skrev: “Vi vet alla att det här coronaviruset har påverkat miljontals människor över hela världen, och jag kommer att försöka göra min del för att hjälpa till och höja tiotals miljoner dollar för att mata familjer i nöd”, hade Watson svarat föraren med en video som sa: ”Hej Denny, jag älskar det, jag är säker på det. Grove 23, Michael Jordans golfbana? Vem vill inte spela det.”

Utöver det lockande förslaget erbjöd Watson också sin personliga Richard Millie RM 39-01 värd ungefär $120 000 tillsammans med andra godsaker från Ping Golf när han sa: “Vet du vad? Ping är också all in. De kommer att ge alla (i gruppen) en uppsättning klubbor, skräddarsydda för dem.”

Det är säkert att säga att Denny Hamlin kan ha varit en caddie till Bubba Watson i en ganska obetydlig händelse, men hans snålhet med Watson under all-in-utmaningen gjorde verkligen sitt till att det totala antalet nådde nära 60 miljoner dollar idag. Med det sagt, vilket har varit ditt favoritögonblick från deras unika resa som osannolika vänner hittills?

RELATED ARTICLES

Mest populär