Monday, February 26, 2024
HemBoxingTill skillnad från Deontay Wilder och Tyson Fury avslöjar Anthony Joshua varför...

Till skillnad från Deontay Wilder och Tyson Fury avslöjar Anthony Joshua varför han inte blir “tokig” med respektlöshet och ropar ut folk

Trash talk och utryckningar har blivit en ritual inom boxning! I ett försök att skapa buzz runt sina slagsmål, böjer sig pugilister ofta ner för att förolämpa varandra, det är bara hur spelet fungerar. Dock, Anthony Joshua är olika bland dem. ‘AJ’ är på väg att ta sig an Otto Wallin på stridskortet “Day of Reckoning” den 23 december i Riyadh, Saudiarabien. Men frågan är – varför är inte den tidigare förenade tungviktsmästaren lika verbalt vanvördig som de andra boxarna?

Amerikas favoritvideo idag

Joshuas val att inte ägna sig åt trash talk var särskilt tydligt i ett bråk nyligen med Jarrell Miller. Medan “Big Baby” Miller visade upp sin skräptalande personlighet, avstod Joshua från att göra detsamma. I en intervju med DAZNavslöjade engelsmannen varför han inte ägnar sig åt den vanliga verbala sparringen som Deontay Wilder och Tyson Fury bara för att uppmärksamma slagsmålen.

Anthony Joshua hävdar att han ropade ut Deontay Wilder en gång

Under Off The Cuff I en intervju med Londonaren hävdade reportern att Joshua och Wilder har ropat ut varandra i sex år. Så Joshua rättade honom snabbt genom att föreslå att han gjorde det bara en gång. Han tillade vidare att hans enda fokus är på att bli en mästare, så han ropar inte ut andra boxare. Joshua fortsatte med att hävda att han aldrig respekterade människor eller utnyttjade presskonferenser för att kalla ut boxare för att få en kamp.

“Jag tror att jag ropade ut honom en gång. Jag är fokuserad på att bli mästare. Så jag ropar inte ut folk. Jag har alltid vetat vad min grej är! Jag har aldrig behövt respektlösa, bli galen på att ropa ut folk, skrika ut presskonferenser för att få bråk. Jag har bara haft turen”, sa Joshua. Han krediterade sitt PR-team och ledningen för att ha säkrat bra slagsmål när bra slagsmål dyker upp. Ett färskt klipp från en konfrontation mellan Big Baby och AJ i en saudisk hotellobby bevisar bara poängen.

Jarrell Miller: “Du är fortfarande ab***h”

Joshua och Miller har anlänt till Saudi för sina respektive slagsmål på lördagskvällen. Tillbaka 2019 var det meningen att Joshua skulle försvara sin titel mot Miller, men kampen föll samman efter att “Big Baby” misslyckades med sina drogtester. Så när de stötte på varandra på hotellet i Saudi uppstod snart ett bråk.

Miller, som inte är främling för trashtalk, konfronterade AJ medan han sa: “Jag visste att jag luktade p***y.” Men det misslyckades med att provocera Joshua, som behöll sitt lugn och föreslog att Miller inte förtjänade hans uppmärksamhet. Senare underströk Joshua sitt rekord och frågade: “Titta på mitt register, vem har jag duckat?” Miller tog sedan upp Joshuas förlust för Andy Ruiz och följde det med, “Du är fortfarande ab***h.”

Samtidigt som de var åtskilda av sina lag och säkerhet, lyckades AJ få in några ord. ”Jag behöver inte slåss mot dig. Jag är värd för dig. Välkommen till min föreställning. Välkommen till min show, lilla b****. Du jobbar för mig på lördag kväll! Ödmjuka dig själv. Jag är fortfarande din hyresvärd, glöm inte det”, förklarade AJ när han gick därifrån.

Inför sin kamp mot Otto Wallin försöker Anthony Joshua stå på sig mot de många utryckningar som kommer i hans väg. Men huvudfrågan är – när du är lika bra som Joshua, behöver du verkligen ropa ut andra boxare? Vad tycker du om Joshuas uttalande? Vad tyckte du om bråket mellan Joshua och Miller?

RELATED ARTICLES

Mest populär