Saturday, December 9, 2023
HemeSportsTill sist! Microsoft avslöjar varför man föredrar Elder Scrolls 6 som...

Till sist! Microsoft avslöjar varför man föredrar Elder Scrolls 6 som Xbox-exklusiv än Call of Duty 2023

Microsofts kamp för att förvärva Call of Duty-utgivaren Activision pågår fortfarande och vi kan behöva vänta till mars 2023 för att veta var det skulle sluta. Det pågår en stor debatt i spelgemenskapen om exklusiva spel.

Människor är oroliga för att om Microsoft förvärvar Activision, så skulle de göra Call of Duty till exklusiv topp-Xbox. Men nyligen rensade Microsofts Phil Spencer luften i denna fråga. Han sa specifikt en gång att Microsoft inte planerar att göra Call of Duty exklusivt för Xbox.

Det är Elder Scrolls över Call of Duty för Microsoft

Den verkliga informationen avslöjades dock av Microsoft under deras pågående förfaranden angående Activision-förvärvet i Europa. På frågan om varför de vill behålla exklusiva Elder Scrolls 6 medan de behåller Call of Duty multi-plattform, sa Microsoft att affärsmässigt är det vettigt för dem att ha ett medelstort spel som Elder Scrolls 6 exklusivt för Xbox samtidigt som de behåller Call of Duty multi-plattform.

Nu finns det ett argument att framföra här. Folk överallt antyder att Microsoft gör Elder Scrolls 6 en otjänst genom att kalla det ett medelstort spel. Alla minns att Elder Scrolls 5: Skyrim var när det lanserade ett av de mest framgångsrika spelen som någonsin släppts. Och det faktum att Bethesda till denna dag säljer nya iterationer av Elder Scrolls 5: Skyrim på i stort sett alla befintliga plattformar, är bevis nog på dess framgång.

Det är ett 2013-spel som folk fortfarande köper 2022, och Call of Duty får en ny delbetalning varje år. Inte att förglömma, Elder Scrolls 6 är inte det enda “medelstora” spelet som lanseras exklusivt för Xbox nästa år. Ett annat efterlängtat spel “Starfield” är också på väg till Microsofts konsoler och PC. Folk tror att Microsoft säljer denna älskade Open World Western Fantasy RPG-serie kort. För det får alla vänta lite till.

Förutom Starfield och Elder Scroll 6 har Xbox-spelare mycket mer att vara exalterade över. Xbox-spelare skulle få Senuas Saga, Fable Reboot och Avowed 2023. Det finns rykten om att dessa spel också kommer till TGA. Så låt oss vänta och titta.

SE DETTA NU- Topp 5 Xbox-exklusiva titelsläpp som fans inte får missa

RELATED ARTICLES

Mest populär