Friday, February 3, 2023
HemGolfTiger Woods tidigare tränare försvarar Brooks Koepka och Dustin Johnson starkt mitt...

Tiger Woods tidigare tränare försvarar Brooks Koepka och Dustin Johnson starkt mitt i pågående debatt

Den officiella World Golf-rankingfrågan som omger golfvärlden har ökat under de senaste veckorna. Både PGA Tour och LIV Golfs sidor har presenterat sin idé i denna debatt. Medan vissa människor nära golfvärlden stödjer LIV Golf-spelare att få världsrankingpoäng, har andra motiverat sina reservationer. Nyligen twittrade den kända golfinstruktören Hank Haney om detsamma. Han såg till att bevisa sin hållning genom att ge två populära exempel, Brooks Koepka och Dustin Johnson.

Hank är känd för att vara Tiger Woods tränare. Han tror på att stärka sina elever på ett sätt så att de blir tillräckligt effektiva för att vägleda sig själva genom livet.

Tiger Woods tidigare tränares åsikter om OWGR-frågan

Hank Haney är förmodligen en av de mest kända tränarna i golfvärlden. Efter att ha instruerat golflegenden Tiger Woods själv.

Kalla det hans behärskning eller bara år av erfarenhet, Haney är säker på vad hans inställning är i frågan om OWGRs nya system för rankning av spelare. Han menar att det borde vara spelarens förmåga som används för att ranka dem. Först då skulle systemet verkligen återspegla de bästa spelarna i världen i en ordning som OWGR är inställd för att uppnå.

Saknar poängen, borde inte målet med OWGR vara att exakt återspegla hur de bästa spelarna i världen rankas? Brooks Koepka och Dustin Johnson är helt klart mycket bättre spelare än de är rankade, så är det många andra. https://t.co/m3DsZbvWXT

— Hank Haney (@HankHaney) 9 december 2022

han sa, “Bör inte målet med OWGR vara att exakt återspegla hur de bästa spelarna i världen rankas? Brooks Koepka och Dustin Johnson är helt klart mycket bättre spelare än de är rankade, och det är många andra också.”

Han såg till att stärka sin argumentation genom att lägga till starka exempel på golfvärldens legendariska spelare, Brooks Koepka och Dustin Johnson. Enligt den senaste rankingen har mycket skickliga spelare som de ovan nämnda fallit ner på listan. Brooks Koepka kommer att sluta utanför Top 50. Även efter att ha varit ett talanghus.

Just detta faktum passar inte Hank Haney. Med tanke på att huvudsyftet med OWGR är den transparenta rankningen av de bästa spelarna baserat på skicklighet. LIV-avhoppare har dock en klar nackdel. Speciellt när det kommer till hur det har pågått just nu.

Vad tycker du om Hanks reaktion på OWGR-frågan? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär