Friday, February 3, 2023
HemBasketballTiger Woods, som tycker om "Natural Bond" med Michael Jordan, fick ett...

Tiger Woods, som tycker om “Natural Bond” med Michael Jordan, fick ett överraskande svar med ett ord på den vintergröna LeBron James-MJ-debatten

Det finns några debattdebatter i NBA-universumet som är oändliga. Bland dem är debatten om vem som är störst genom tiderna mellan Chicago Bulls legend, Michael Jordan, och Los Angeles Lakers, ikon, LeBron James, den mest påfallande. Båda fanbasen av dessa enheter kunde fortsätta och förmodligen argumentera mellan dem i timmar.

Det verkade dock som om, golfikonen, Tiger Woods ville lösa den debatten genom att ge en slutsats. På sistone gav Woods sin syn på debatten mellan Bulls-legenden och Lakers-ikonen.

Tiger Wood är utan tvekan den bästa golfspelaren genom tiderna. Med 82 PGA-tourvinster och 11 PGA Player of the Year-utmärkelser är Woods förmodligen också den mest kända golfspelaren. Han delar för övrigt också en relation med Jordan sedan länge. Även Woods kallade deras band som ett “naturligt band”. Woods slutsats i en intervju med “The Match” efter matchen fick fansen att tänka om.

Tiger Woods löser den vintergröna debatten mellan Michael Jordan och LeBron James

På senare tid, i en intervju med “The Match” efter matchen, sågs Tiger Woods diskutera flera frågor som intervjuaren ställde tillsammans med sina kamrater. Intressant nog, mitt i intervjun, verkade svaret på en fråga som ställdes av intervjun avsluta den tidigare nämnda debatten. Intervjuaren frågade dem om LeBron eller Jordan. Naturligtvis gav denna fråga upphov till en rad skratt bland de intervjuade.

DYK DYPARE

Rory Mcllroy verkade ignorera svaret genom att ordspråk “Jag är irländare, jag kan ingenting om basket.” Men till slut gick intervjuaren till Woods för sina åsikter som äntligen verkade ge sin syn på dem alla. 46-åringen, uppgav gåtfullt “Lakers”.

Det verkade som om hans avsikt inte var att säga att välja någon mellan dem direkt utan ge en hint om hans favorit mellan dem. Hans antydde kanske att han för den vintergröna debatten väljer att gå med Lakers-ikonen över Bulls-legenden. Förutom det, tillsammans med att ge sin syn på denna debatt, ger det förmodligen King James fans ytterligare en anledning att stärka sin åsikt.

Vad tycker du om kommentarerna från Tiger Woods? Tycker du att LeBron James är bättre än Michael Jordan? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär