Thursday, November 30, 2023
HemGolfTiger Woods Skadeuppdatering: De senaste positiva nyheterna visar sig vara ett guldkant...

Tiger Woods Skadeuppdatering: De senaste positiva nyheterna visar sig vara ett guldkant i molnet

Den kommande månaden var tänkt att vara Tiger Woods comeback på den professionella kretsen. Fansen var ivriga att bevittna golflegenden tillbaka i aktion. Det kom dock nedslående nyheter idag eftersom Tiger inte kommer att kunna delta i Hero World Challenge i helgen. Ändå kan det visa sig vara ett guldkant för fansen, med bekräftade framträdanden planerade vid andra evenemang.

Tiger Woods att spela på Hero Shot

Golflegenden skulle börja spela på Hero World Challenge, som skulle spelas på Albany Golf Club från och med den första december. Det verkar dock som att Woods inte kommer att delta i huvudtävlingen, utan har lovat oss ett framträdande i andra medföljande evenemang.

Tiger kommer till exempel att delta i Hero Shot-tävlingen i Albany i morgon kväll. Tävlingen är en wedgetävling som spelas på det 18:e hålet. Det förväntas att flera andra spelare samarbetar med Woods i evenemanget, vilket kommer att bli en intressant klocka.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av TWSPOT (@twspot)

Men varför har han valt att spela om han är olämplig? Putttävlingen kommer knappast att kräva långa promenader längs banorna. Det spelas ut i ett enda hål, vilket gör Tigers jobb lättare. Det kommer också att vara ett test om andra golfare går med honom – Tigers puttning kommer utan tvekan att vara under noggrann observation.

Dessutom kommer den 15-faldiga vinnaren av det stora mästerskapet att finnas till hands för att ta emot frågor från media, vilket är planerat till i morgon bitti.

RELATED ARTICLES

Mest populär