Saturday, December 9, 2023
HemBaseballTiger Woods ökända älskarinna tappade en gång en Derek Jeter-bomb som ingen...

Tiger Woods ökända älskarinna tappade en gång en Derek Jeter-bomb som ingen såg komma

Derek Jeter och Tiger Woods, båda trogna i sina respektive sporter, stod bland de mest köpbara idrottarna för Nike mot slutet av 1990 och början av 2000. Det var dock inte det enda förhållandet som de två legenderna delade.

I ett stycke från 2021 diskuterar NJ Tiger Woods utomäktenskapliga affär med Rachel Uchitel. Och talar om ett sekretessavtal som undertecknades av henne 2009. I en nyligen avslöjad avslöjande kom Derek Jeters namn upp kring den här affären. Och om något, Jeter var förmodligen början på den här affären.

Vilken roll spelade Derek Jeter i Tiger Woods ökända affär?

Enligt en rapport från New York Times kände Derek Jeter Rachel Uchitel och introducerade henne för Tiger Woods 2008. Snart startade Uchitel och Woods förhållande, medan Woods var gift med Elin Nordegren.

Rapporten sa: “Ms. Uchitel och Mr. Woods träffades 2008 genom en gemensam vän, Derek Jeter, och började sitt förhållande ett år senare. Jag visste att han var otrogen mot sin fru från första gången jag träffade honom, långt innan vi blev tillsammans.”

Ett år efter att Rachel Uchitels närvaro plågade Tiger Woods bröllop, upphörde Woods äktenskap med Elin Nordegren efter att ha varit gift i sex år.

Captain Clutchs förvandling från en Yankee bad boy till en idealisk make:

Derek Jeter, som klev in på planen, visade känslor av hot, rädsla och hård konkurrenskraft. I överensstämmelse med detta fann Yankees shortstop och den framtida New York Yankees kapten uppmärksamhet från flera damer. Bland dem var Mariah Carey, Lara Dutta, Minka Kelly, Jessica Biel, Bridget Hall och Jordana Brewster, bland många andra.

Denna strimma av misslyckade och kortvariga slänger tog dock stopp när New Yorker mötte Hannah Davis 2012. Ända sedan dess klickade shortstop- och baddräktsmodellen direkt. Och idag är de föräldrar till tre döttrar.

Tre år in i deras förhållande tillkännagav Jeter och Davis sin förlovning, några månader efter deras första Met Gala-framträdande. I juli 2016 gifte sig paret. Och idag står de som ett av de mest bedårande kändisparen i Nordamerika.

Vad tycker du om deras förhållande? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär