Wednesday, February 1, 2023
HemGolf"Tiger Woods of the LPGA" blir krönt efter att ha förbluffat männen...

“Tiger Woods of the LPGA” blir krönt efter att ha förbluffat männen med sin ödmjukhet och vilda talang

2022 QBE Shootout hålls på Tiburon Golf Club i Florida. Det är ett säsongsevenemang av PGA Tour, där två av världens främsta LPGA Tour-spelare är en del av fältet. Trots att han är debutant, är den nuvarande världen nr. 2 kvinnliga golfspelare spelade bra med sin partner Denny McCarthyvilket får några erfarna manliga golfare att berömma henne.

“Vi pratade om henne hela dagen” Kevin Kisner och Max Homasom spelar som ett lag på evenemanget, sa om Nelly Kordas prestation i en intervju efter omgång 1.

Särskilt den nuvarande världen nr. 7 Lexi Thompson är också en del av Tiburon GC denna vecka. Det är dock inte första gången hon deltar i evenemanget, medan det är första gången för den 24-åriga Korda. Att se henne för första gången live gjorde att Homa och Kisner blev beundrare av hennes spel.

Kevin Kisner överös Nelly Korda med den bästa komplimang han någonsin kan ge

Den engångne majormästaren har aldrig spelat i QBE Shootout. Ändå spelade hon bra och hjälpte sitt lag att få oavgjort på fjärde plats efter omgång 1 med imponerande 12 under 60.

“Jag tror att jag kallade henne Tiger Woods på LPGA Tour vid ett tillfälle,” sa Kisner. Särskilt Tiger Woods anses allmänt vara GET bland manliga golfare. Därför skulle en kommentar som den från en senior spelare som Kisner sätta den 1-faldiga majormästaren över månen.

“Som slår hon ett dåligt skott?… Jag har aldrig sett henne slå ett dåligt skott,” Kisner kunde inte dölja den vördnad han kände efter att ha sett LPGA-spelarens runda. “Vi skrattade hela dagen.”

Paret fortsatte att berömma den unga kvinnliga golfaren när hon spelade mer än bra för en första-timer vid QBE Shootout.

LPGA-spelaren imponerade på Max Homa med sitt spelande och blygsamhet

Det finns hundratals kvinnliga golfare som spelar sporten som yrke. Och Homa påstod att Nelly Upprepa kan vara ett hot mot andra kvinnliga spelare.

“Det är ett bevis för dessa andra damer att vem som helst inte ens kan lukta på att slå henne,” påpekade han. “För att det var väldigt imponerande.”

I synnerhet, Lydia Ko är den nuvarande världen nr. 1 efter att ha avslutat förra säsongen med bra statistik. Och enligt Homa tror Korda att nyzeeländaren spelar bättre än henne. Homa trodde dock att de två “skulle ha en trevlig strid.”

Nelly Korda var som bäst vid QBE Shootout i omgång 1, vilket hjälpte henne att få komplimanger från sina seniora spelare. Tror du att hennes lag kan vinna evenemanget den här veckan mot alla andra golfspelarduos?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär