Thursday, November 30, 2023
HemGolfTiger Woods mamma hade ingen kyla och förolämpade Phil Mickelson med 2...

Tiger Woods mamma hade ingen kyla och förolämpade Phil Mickelson med 2 brutala smeknamn till Fat Shame Him, en rapport som en gång avslöjades

Rivaliteten mellan Tiger Woods och Phil Mickelson är välkänd för alla. Nu när Mickelson är en del av den Saudi-stödda LIV-golfen har bitterheten mellan den lojale PGA-golfaren och LIV-avhopparen ökat. Men Woods mamma, Kultida, tog en gång rivaliteten till nästa nivå. Och du kommer inte att tro de brutala smeknamnen hon gav till sin sons rival.

Woods och Mickelson har skapat några magnifika ögonblick i golfens historia. Även om de försöker upprätthålla idrottsandan, stannar det som pågår privat mellan dem mellan dem. HBO-dokumentären och andra källor kan berätta sanningen om deras förhållande. Så låt oss ta reda på orsaken till de otroliga smeknamn som gavs till LIV-spelaren av den tidigare nummer ett golfarens mamma.

Varför gav Kultida Phil Mickelson smeknamn?

Alan Shipnuck skrev en bok med namnet “Phil: The Rip-Roaring (and Unauthorized!) Biography of Golf’s Most Colorful Superstar”, tidigare i år. I boken nämnde han att Tiger Woods mamma, Kultida, hade några olyckliga och brutala smeknamn för Phil Mickelson. Enligt artikeln i The Times of London var smeknamnen “Hefty” och “the fat boy”.

Woods mamma älskade att göra narr av den före detta PGA-golfaren. Till och med i HBO-dokumentären om den legendariska golfaren “Tiger” hänvisade Kultida till sin sons rival som “rejäl” istället för “vänster”. Shipnuck hävdade i dokumentären att hon tog deras rivalitet personligt och gav sådana smeknamn till LIV-avhopparen.

Den första anledningen var deras långvariga rivalitet, och den andra var Mickelsons vikt. Vinnaren av PGA-touren hade gått upp 20 pund extra, medan hans rival Woods såg charmig ut, som Mr. Universe.

Gillade Tiger Woods också Phil Mickelson?

Rivaliteten hade alltid sin plats i golfarnas liv, men en gång tog respektlösheten positionen för rivaliteten. Enligt Shipnuck tittade Woods på Mickelson med “förakt”, och anledningen var hans slarv. Woods höll alltid med om att Mickelson var skicklig men inte jobbade hårt. Trots stor potential ansträngde sig inte LIV-golfaren tillräckligt mycket, varför GOAT tappade respekten för honom.

“Tiger visste att Phil var den mest naturligt begåvade spelaren någonsin att hålla en golfklubba,” sa Shipnuck. Enligt HBO-dokumentären från 2021 ogillade den 15 gånger stora vinnaren av mästerskapet hur det fanns så mycket potential att bli en dominerande spelare, och den före detta PGA-golfaren ignorerade det.

Vad tycker du om smeknamnen på Mickelson? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär