Wednesday, February 28, 2024
HemGolfTiger Woods eller Elin Nordegren: Med vem kommer Sam och Charlie Woods...

Tiger Woods eller Elin Nordegren: Med vem kommer Sam och Charlie Woods tillbringa julen?

Charlie Woods och Sam Woods hade en tidig festlig utflykt vid PNC-mästerskapet 2023. Till och med de parades ihop med sin familjevän Thomas. Men var kommer Charlie Woods och Sam Woods att vara när tomten kommer på besök efter julutflykten?

Amerikas favoritvideo idag

Julen kräver familjemiddag, men Tiger Woods och Elin Nordegren gick igenom en skilsmässa 2010. I kölvattnet av deras splittring på 100 miljoner dollar kom de båda överens om att dela gemensam vårdnad om sina barn. Så, var ska Woods-barnen tillbringa sin jul? Med sin pappa eller mamman?

En familjeträff för Charlie Woods?

Trots sin skilsmässa behöll Tiger Woods och Elin Nordegren en stadig vänskap. Faktum är att Woods kallade sin ex-fru sin bästa vän även efter deras splittring. Det verkar som att de två har bemästrat konsten att vara föräldraskap under åren.

Även om de nu går på olika vägar, är de båda alltid på samma sida om sina barn. Us Weekly citerade en källa, “Tiger och Elin är verkligen på en fantastisk plats. Han har varit så bra med barnen, och det fick henne verkligen att ha en vänskap.” Så det kommer inte att vara förvånande om den tidigare modellen flyger ner till Woods herrgård i Florida för att tillbringa jul med sina barn.

Låt oss inte glömma att Mac Daddy Santa som golfvärlden går galet över faktiskt var en Woods-familjens jultradition. 2016 publicerade den 82-faldiga PGA Tour-vinnaren ett barbröstfoto av sig själv, utklädd till dels jultomte, dels Denzel Washington (minns ni “Training Day”?), på X (tidigare Twitter). För några år sedan fick Woods dessutom två nya hundar till sina barn i julklapp.

Så det kommer inte att vara förvånande om julen blir kvällen för en familjeträff i år. Å andra sidan är Justin Thomas hus nästa möjliga destination om en familjeträff inte står på spel.

Justin Thomas, nästa troliga värd?

Justin Thomas och Tiger Woods är bra kompisar. 47-åringen erkände att Thomas har blivit en bror han aldrig haft. För den 15-faldiga PGA Tour-vinnaren är Charlie Woods en bror han aldrig haft. De lekfulla skämten som bevisades under PNC-mästerskapet genom åren vittnar om det. Dessutom har Woods och Thomas tillbringat jul tillsammans 2020.

Justin Thomas lovar att ge “Little Punk” Charlie Woods en hård tid samtidigt som han subtilt gör en oväntad bekännelse

Förra året sa Tiger Woods på presskonferensen 2023, “De fick det (vinnande PNC) bältet för ett par (av) år sedan. De gnuggade det i ansiktet på oss under julmiddagen.” Så, Thomas visste vad som skulle komma om golfveteranen vann bältet med sin son. “Jag vet att det skulle suga för oss eftersom de verkligen skulle gnugga det i vårt ansikte.” sa 30-åringen vid presskonferensen i PNC Championship 2023. Så det kommer inte att vara förvånande om Charlie Woods och Sam Woods hamnar i Thomas hus i år med sin pappa.

RELATED ARTICLES

Mest populär