Friday, February 3, 2023
HemGolfTiger Woods avslöjar ett obevekligt förhållande med sin son Charlie: "Kalla mig...

Tiger Woods avslöjar ett obevekligt förhållande med sin son Charlie: “Kalla mig aldrig din vän för att jag inte är det”

Tiger Woods delade en mycket nära relation med sin far, Earl Woods. Earl avbröt som Tigers främsta motivation för golf, och stöttade honom villkorslöst och stod vid honom. Det är precis så proffsgolfaren siktar på att vara med sin son, Charlie Woods. Han vill att Charlie ska känna sig stöttad och älskad, men Woods har också en gräns där han drar en gräns. Han påpekar bestämt för Charlie: “Kalla mig aldrig din vän för det är jag inte.”

På Bridgestone Golfs “Another Golf Podcast” berättade Woods nyligen om deras förhållande. Tiger har ett ännu starkare band med Charlie än han gjorde med sin far. Han tillbringar tid med honom så ofta som möjligt och fungerar även som hans caddie vid juniorgolfturneringarna.

På podcasten avslöjade han en av de viktigaste lärdomarna som han ofta upprepar för Charlie. Han sa, “Jag berättade detta för honom för länge sedan, och jag upprepar det med honom då och då. Jag sa, ‘Son, du kommer aldrig att bli min vän’.” Den 15-faldiga vinnaren av majormästerskapet förklarade sig själv med att han alltid skulle vara vän med Charlie men aldrig skulle kunna bli hans vän.

Han säger ofta till Woods Jr., “Kalla mig aldrig din vän för det är jag inte. Jag är din pappa. Ja, kalla mig pops, kalla mig din pappa.” Golflegenden ville att hans son skulle förstå var gränsen gick mellan Tigers vänlighet och hans roll som förälder.

Vilket ansvar har Tiger Woods gentemot sin son?

Den 82-faldiga PGA Tour-vinnaren hävdade att Earl hade fostrat Tiger på samma sätt. Han sa: “Min pappa var alltid vänlig mot mig. Men han var min pappa först.” Woods tror att det är hans jobb att förbereda Charlie för den verkliga världen. Han vill alltid finnas där för sin son och vägleda honom mot ett framgångsrikt liv.

Woods hävdar att han som förälder behöver vårda och ge råd åt Charlie. Han måste också förbereda Charlie för att “ta de bästa besluten i livet”, även utan Tiger i närheten. Han var tvungen att se till att lilla Woods var redo att möta världen direkt och “växa och blomstra”.

Håller du med om Woods föräldraskapsprinciper? Eller tycker du att en förälder också ska vara en vän? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär