Friday, February 3, 2023
HemGolfTiger Woods avslöjar en lektion "Du kommer aldrig bli min vän" som...

Tiger Woods avslöjar en lektion “Du kommer aldrig bli min vän” som han använder på Charlie Woods inspirerad av Earl Woods berömda taktik

Relationen mellan en far och son är ett speciellt band, och golflegenden Tiger Woods förstår verkligen det. Woods delade en mycket nära relation med sin far, Earl Woods. Earl hade varit hans barndomshjälte och inspiration. Woods använder nu många av sin fars läror med sin son, Charlie Woods.

Woods är fast besluten att vara lika nära sin son som han var Earl. I en podcast nyligen öppnade golfproffset upp om en viktig “livsläxa” han hade lärt Charlie som hans pappa hade delat med honom när han var yngre.

Woods gick med och satt med i Bridgestone Golfs “Another Golf Podcast”, där han berättade om sitt förhållande med Charlie. Den 15-faldiga majorvinnaren avslöjade att han hade berättat för sin son vid flera tillfällen att de inte var vänner. Han skulle säga till Charlie, “Son, du kommer aldrig att bli min vän.”

Golfmästaren fortsatte sedan med att förklara för Charlie att han alltid skulle vara vänlig med honom, men det betydde inte att de var vänner. Woods sa att detta berodde på att han som pappa hade ansvar gentemot Charlie. Han förklarade och sa: “Mitt ansvar är alltid att ge dig råd och drivkraft i miljön för att lära dig och växa och blomstra.”

Tiger Woods hävdar att han måste göra Charlie redo för världen

Han sa att det var nödvändigt att göra Charlie redo att möta allt som kommer i hans väg i livet och förbereda honom för en tid då Tiger inte längre skulle finnas. Han hävdade att det var hans ansvar som pappa att lära Charlie hur man fattar bra beslut i livet. Och som förälder var han tvungen att se till att hans son visste skillnaden mellan att vara vänlig och att vara vänner.

“Och du kallar mig aldrig din vän för att jag inte är det. Jag är din pappa”, sa Woods till Charlie. Golflegenden fortsatte med att avslöja hur detta var något han hade lärt sig av sin far. Han sa: “Min pappa var alltid vänlig mot mig. Men han var min pappa först.”

Tycker du att Woods synsätt på föräldraskap, som han lärde sig av sin far, är rätt? Kommer det att hjälpa Charlie att blomstra i livet precis som Tiger gjorde? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär