Friday, February 3, 2023
HemGolfTiger Woods 2022 Yardages: Hur långt slår han varje klubba i väskan?

Tiger Woods 2022 Yardages: Hur långt slår han varje klubba i väskan?

Varje golfare har en caddie som släpar runt en enorm väska. Denna väska innehåller flera golfklubbor, var och en med olika funktioner. Golfares prestation på banan beräknas ofta av klubborna de använder och de slag de gör med dem. Nyligen släpptes ett inlägg med yardage som Tiger Woods gör med sina klubbor.

Avståndet visar hur bra en spelare Woods verkligen är och hur väl han använder sin wedge, järn och skogar.

Woods längd för varje klubb

Inför veckans “The Match” som ska hända, släppte Golf Digest Woods yardage per klubba och chockade tittarna. Woods kan slå 100 yards med sin lobwedge, en klubba som används för att slå greenen med så lite kast som möjligt. Sandkilen, som namnet antyder, används för att spela en boll ur en bunker. Golflegenden har en längd på 120 yards med sig.

Med pitch wedge är den 15-faldiga majoren i genomsnitt 135 yards. När det kommer till hans järn är Woods ostoppbar. Med sina långa järn, dvs 3-, 4- och 5-järnen, kan Woods slå 240, 255 respektive 250 yards. Med sina medelstora järn kan han få 180 yards från sitt 7-järn och 195 yards från sitt 8-järn.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Golf Digest (@golfdigest)

Den stora golfen når enorma 150 yards med sitt korta järn, 9-järnet. 5 och 3 träklubbor är designade för längre slag, och med dem kan Tiger täcka 255 respektive 275 yards. Och när det kommer till föraren kan den 82-faldiga PGA Tour-vinnaren driva bollen hela 295 yards.

Woods, vid 46 års ålder, kan klara dessa otroligt långa distanser med absolut precision, och på grund av det ses han som en kraft att räkna med.

Drivmedelvärden för Tiger Woods genom åren

Woods har åstadkommit mycket sedan han blev proffs 1996. Trots upp- och nedgångar i karriären har golfproffset haft ett otroligt körmedelvärde. 1996 började han med ett genomsnitt på 294,8 och såg denna konsekvent öka under åren.

Woods slog sitt bästa snitt 2004–2005, på 316,1. Han vann också sex gånger på Touren, inklusive två majors det året. Under säsongen 2018–2021 hade Woods sitt lägsta snitt någonsin på 290,3 yards. Men det varade inte för länge. Året därpå kör golfmästaren bollen 309,5 yards i genomsnitt.

Tror du att när Woods nu återvänder till golfen kommer hans körsnitt att lida på grund av hans flera skador? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär