Monday, February 26, 2024
HemWweTidigare WWE-mästare som arbetar i AEW upprepar en fras för att uttrycka...

Tidigare WWE-mästare som arbetar i AEW upprepar en fras för att uttrycka sina tankar över CM Punks returkampanj

I en exklusiv intervju med Comicbook.com:s Liam Crowley, pratade Jon Moxley om sin brottning på AEW. Medan han avslöjade många detaljer om sin brottningskarriär så här långt, var AEW-stjärnan tveksam till att kommentera CM Punks explosiva kampanj på RAW.

Amerikas favoritvideo idag

Även om Moxley inte sa mycket som svar på frågan, var hans svar tillräckligt för att uttrycka sina tankar.

Jon Moxley uttrycker mer med några få ord för CM Punk

När Crowley bad Moxley att kommentera återkomsten av CM Punk, försökte han helt enkelt sitt bästa för att undvika att säga någonting. Han sa: “Du vill inte veta vad jag tycker. Jag såg det inte (CM Punks kampanj). Du vill inte veta vad jag tycker (på Punks kampanj).”

Även om Moxley inte sa mycket som svar på Crowleys fråga, var hans gest tillräckligt för att antyda hans åsikt. Den före detta WWE-stjärnans isiga uppträdande avslöjar att han varken uppskattar Punks återkomst till WWE eller är intresserad av den före detta AEW-stjärnan. Naturligtvis finns det många skäl för Moxley att vara apati mot Punks första promo på 10 år på WWE.

Jon Moxley har en sur historia med WWE med tanke på den behandling han fått över kreativa aspekter. Han fick också lite värme från den Chicago-baserade stjärnans fans efter att han vann titelmatchen mot en skadad CM Punk.

RELATED ARTICLES

Mest populär