Monday, February 26, 2024
HemWweTidigare världsmästare stöder Jinder Mahal mitt i Tony Khans kontroversiella kommentar om...

Tidigare världsmästare stöder Jinder Mahal mitt i Tony Khans kontroversiella kommentar om WWE-bokning

Många brottningsfans kallade det ett kontroversiellt beslut när WWE gjorde Jinder Mahal till WWE-mästare. Faktum är att fansen vaknade över vad de kallade ett marknadsföringsbeslut för att etablera WWE-fandomen ytterligare i Indien.

Amerikas favoritvideo idag

Sju år senare har Mahal hittat sig själv med ytterligare en titelmöjlighet. Men den här gången har det inte varit mycket buller mot det. Åtminstone inte enligt AEW:s president Tony Khan. Khan gick nyligen ut på X och kritiserade brottningsfans för att de inte var upprörda över WWE:s senaste bokningsbeslut, medan de tog X med storm när han bestämde sig för att sätta in en AEW-brottare i titelbilden. Detta ledde till att några anmärkningsvärda figurer från WWE-universumet kom ut till försvar av Mahal, och nu finns det ett annat namn på listan.

Mahal får en “ond” uppbackning

Sid Vicious, en pro-brottningsveteran, tog nyligen till Twitter för att dela sina tankar om Jinder Mahal. Efter Khans tjafs om att den kanadensiska brottaren fick titeln kan denna plötsliga tweet från den tidigare WCW- och WWE-legenden som hyllar den tidigare WWE-mästaren inte vara en slump. I tweeten skrev han: “Jag brottades Jinder Mahal på en oberoende show för många år sedan. Han är en riktigt bra, respektfull man och jag önskar honom inget annat än det bästa.”

Vicious är inte den enda som har kommit ut till försvar för “Modern Day Maharaja”, eftersom den tidigare WWE RAW-chefen Eric Bischoff också försvarade Mahal genom att svara på Khans tweet med en clown-emoji, vilket omintetgjorde hans syn på saken. Detta fick Khan att klappa tillbaka mot Bischoff.

Men exakt vad hände som fick AEW-presidenten att säga emot fansen såväl som WWE-universumet? Nåväl, det ägde rum ganska nyligen.

Tony Khan skriker dubbelmoral

I ett färskt avsnitt av Collision ropade AEW-stjärnan Hook ut AEW-världsmästaren Samoa Joe för ett titelskott. Denna utveckling innebar att marknadsföringen har beslutat att få in unga talanger i titelmixen. Enligt argumenten som erbjuds till stöd för detta beslut av Khan, har Hook ett 28-1 karriärrekord, och han innehar också FTW-mästerskapsbältet. Så det är den perfekta timingen för honom att få chansen att bli världsmästare.

Men fansen tycker annorlunda, och de bestämde sig för att låta sina tankar veta på Twitter mot beslutet. Många ropade Hook för att inte ha den nödvändiga erfarenheten ännu för att få en titel. Det också mot den mänskliga underkastningsmaskinen, Samoa Joe. Detta passade inte AEW:s ordförande, då han uttryckte sina tankar. Dessutom ropade han till och med fansen för deras brist på upprördhet mot att Mahal fick titeln trots att han förlorat “varje match han är med under det senaste året.”

Med Bischoff som upphävt tagningen, Vicious har Mahals rygg och till och med “The Modern Day Maharaja” som kommer fram och twittrar “Who TF is Hook”, kan fansen säkerligen förvänta sig att mer kommer från denna onlinefejd. Vad tror du? Har Tony rätt i att proffsbrottningsfansen är partiska? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär