Sunday, February 25, 2024
HemWweTidigare världsmästare ger Dwayne Johnson Head-On Challenge efter att stenen stal hans...

Tidigare världsmästare ger Dwayne Johnson Head-On Challenge efter att stenen stal hans ögonblick i rampljuset

Nyårsdagen var ett bra tillfälle att vara en Dwayne Johnson och WWE-fan. Alla tittare som tittade på Monday Night Raw bevittnade återkomsten av “The Rock” månader efter hans framträdande på Friday Night SmackDown. Till skillnad från SmackDown tog det fart den här gången i slutet av hans kampanj. Men han fick mer än en fiende under sitt framträdande på Raw.

Amerikas favoritvideo idag

Johnsons kampanj öppnade när han avbröt Jinder Mahals rampljuset. Den senare tog inte den här invasionen vänligt och de två tidigare WWE-mästarna fortsatte att brottas med varandra en kort stund innan Mahal lades till marken. Nu har han en utmaning för “The People’s Champion”.

Dwayne Johnson har fått ytterligare en motståndare att gå framåt

Även om publiken inte värderade “The Modern Day Maharaja” tillräckligt mycket inne i ringen, gillade brottaren rampljuset. Men hans tid blev kort när WWE-legendaren kom till platsen. Nästan en vecka efter händelsen har Mahal något att säga till Johnson.

Nyligen dök Mahal upp i en intervju med Sony Sports Network. I ett klipp som publicerades på Sports Networks officiella Twitter-konto frågar programledaren Mahal om hans erfarenhet när han arbetade inne i ringen med “The Rock”. Brottaren med indiskt ursprung var helt säker på sin prestation.

“Det var bra. Jag känner faktiskt att jag kom överst. Du vet, jag hade många bra poäng innan The Rock ens kom ut. Jag kände mig självsäker tills jag var på mottagande sida, du vet, The Rock gav mig Spinebuster, svarade Jinder Mahal. Brottaren fortsatte också med att utmana Dwayne Johnson i slutet av klippet och sa: “Jag vill ge en utmaning till The Rock: när som helst i Indien kan du kliva in i ringen med Modern Day Maharaja.”

För tillfället verkar DJ vara upptagen med sin utvecklande fejd med The Bloodline, som har en chans att nå den kvadratiska cirkeln på Elimination Chamber ’24. Men i framtiden kan det finnas en möjlighet att vi får se Johnson och Mahal arbeta tillsammans i ringen igen.

Dwayne Johnson har inte heller glömt bort ögonblicket. Men till skillnad från Mahal, för Johnson, handlade ögonblicket mer om hur rampljuset fick honom att känna.

Dwayne Johnson mindes sitt råa utseende

Publiken som var närvarande vid lokalen blev vild när Johnsons temalåt började spelas i bakgrunden och han gick in på arenan. Det var den perfekta nyårsöverraskningen för fansen som var närvarande på stadion. Johnsons närvarande var inte bara spännande för oss, hans vara på arenan var ett speciellt ögonblick som han kom ihåg efter att ha avslutat.

Dwayne Johnson är all beröm för tidigare mästarens fästmö timmar efter hans triumferande WWE-återkomst

“The Brahma Bull” tog till Twitter dagar efter framträdandet och erkände hur det fick honom att känna.

Även om han inte nämnde något om Mahal, är det förmodligen för att han ser honom som en tävling som kan kräva hans uppmärksamhet i framtiden.

Vad tycker du om en potentiell match mellan Rock och Jinder?

RELATED ARTICLES

Mest populär