Monday, December 11, 2023
HemNFLTidigare Super Bowl-mästare och Ray Lewis lagkamrat landar som tränarspelning 14 år...

Tidigare Super Bowl-mästare och Ray Lewis lagkamrat landar som tränarspelning 14 år efter pensioneringen

Den tidigare QB från Baltimore Ravens och tidigare lagkamrat till Ray Lewis kommer att knäcka ett avtal som huvudtränare för UAB. Den 50-årige Trent Dilfer är tränare på Lipscomb Academy i Nashville. Han var en fantastisk QB i Fresno State som sedan gick ner för att uppnå en karriär i NFL.

Den Super Bowl-vinnande QB spelade med Tampa Bay Buccaneers, Baltimore Ravens, Seattle Seahawks, Cleveland Browns och San Francisco 49ers.

Dilfer informerade Lipscomb Academy om sina nya satsningar. UAB har fullt upp med att organisera ett teammöte på onsdag för att välkomna honom.

Dilfer var också en ESPN-analytiker. 1994 draftade Tampa Bay Buccaneers honom som nummer 6 i det totala valet. År 2000 tecknade Ravens honom som backup QB för Tony Banks. Så småningom ersatte Dilfer Banks. Under honom vann laget en Super Bowl-titel. Laget värvade dock inte om honom. Han är den enda QB som släpper taget efter att ha lyft Lombardi-trofén. 2008 meddelade han att han skulle gå i pension.

Ray Lewis mindes det största misstaget Baltimore Ravens gjorde

2018 gick den tidigare Ravens linebackern på tv med Colin Cowherd för att prata om en av årets mest diskuterade affärer. Analytikern och atleten pratar om Jacksonville Jaguars kontraktsförlängning för Blake Bortles.

DYK DYPARE

Lewis avslöjade att Ravens gjorde det största misstaget när de gick vidare från Trent Dilfer efter att de vann Super Bowl XXXV. Eftersom Lewis har varit en stor del av Baltimore Ravens (han var med i laget när de vann två Super Bowl-ringar), bör allt han sa betraktas med respekt.

Det var “ett av de största misstagen vi gjort i Ravens historia”, säger @raylewis: pic.twitter.com/5KqLR2Gcai

— FOX Sports (@FOXSports) 28 februari 2018

Den legendariska LB sa att laget visste vad QB hade att erbjuda dem. Även om det kanske finns bättre spelare, är det viktigaste att veta vad ett lag har och vad det kan göra med sin laguppställning.

Super Bowl-mästaren betonade en viktig punkt. När laget hade en QB som tog dem till AFC Championship Game och till Super Bowl, varför kände de då behovet av att inte förlänga hans kontrakt? För att vinna är viktigast.

RELATED ARTICLES

Mest populär