Saturday, December 9, 2023
HemWweTidigare partner till Bobby Lashley säger upp sig från TNA, spekuleras kraftigt...

Tidigare partner till Bobby Lashley säger upp sig från TNA, spekuleras kraftigt i att bli AEW:s Mystery Man

AEW tog fram många intressanta element på deras kort, när vi tummar oss närmare tältet PLE: Full Gear. Den mest intressanta aspekten som har spelat ut genom hela AEW-programmeringen är identiteten på mysteriedjävulen.

Det har varit många spekulationer om vem som kan vara den illusoriska djävulen under masken som går runt en aktuell story men inget tydligt svar har kommit till ytan. Brottningslegionen förväntar sig ett svar på karaktärens identitet under den kommande PPV. Ändå gav den tidigare Impact-stjärnan Kenny Kings release oss en massiv hint.

Kenny Kings Impact-släpp kan släcka AEW-fansens sedan länge växte nyfikenhet

Rykten mill starkt tippade Punk att vara den mystiska AEW Devil. Sannolikheten för att det scenariot ska utspela sig är dock fortfarande låg. Det finns också ett par enheter som nyligen har uteslutits som den mest eftertraktade AEW-djävulen.

Men med denna eliminering har en annan misstänkt smugit sig in på scenen och det är ingen mindre än den tidigare Impact Wrestling-stjärnan Kenny King. Enligt den senaste rapporten släppte Impact King från sitt kontrakt efter att han tillbringat två långa år i Impact-ringen.

Hans tidigare samhörighet med ROH ger också tilltro till teorin. King har bevisat sin förmåga inom brottning, särskilt under sin långa rivalitet mot Bobby Lashley i TNA-brottning. Eftersom King nu är en fri agent, är chansen stor att han kan avslöjas som AEW:s djävul.

Tony Khan avslöjar det enda som skiljer AEW från WCW

Den tidigare AEW-världsmästaren, Nyla Rose, har dock ett annat namn i huvudet som djävulen.

Nyla Rose förutspådde ett oväntat namn som “Djävulen”

Efter att Brit Baker och CM Punk tagits bort från brädet av några veteraner, kom Nyla Rose på ett annat oväntat namn som den gömda angriparen. Rose, som har vunnit enorm popularitet för sina kloka men ändå komiska kotletter på sociala medier, släppte nyligen sin kollega Red Velvet som huvudmisstänkt.

Men hennes uppfattning framstår som inget annat än ett slumpmässigt antagande och inte en välgrundad gissning. Mysteriet fortsätter fortfarande och vi måste se vem som slutligen avslöjar sig själv. Även om alternativen är många, ser Kenny King livskraftig ut för oss.

Vad är din syn på Kenny Kings chans att komma ut som AEW Devil? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär