Wednesday, December 6, 2023
HemNFLTidigare Packers-lagkamrat påminner om hur den fasta konspirationstroende Aaron Rodgers en gång...

Tidigare Packers-lagkamrat påminner om hur den fasta konspirationstroende Aaron Rodgers en gång chockade honom med en absurd 9/11-teori

Ledaren QB i Green Bay Packers är en märklig person. Aaron Rodgers har många gånger bevisat att han tänker lite annorlunda än andra och aldrig är rädd för att uttrycka sina åsikter. Han är en skeptiker; en som ifrågasätter och är hungrig på kunskap. 38-åringen ställde en sådan fråga till en av sina tidigare backup-QB.

DeShone Kizer spelade med Packers 2018 i ett år och utvecklade en fantastisk vänskap med Rodgers. Han berättade om deras förhållande på en podcast. Och pojke, hade eliten QB några frågor till honom!

Den här Deshone Kizer-intervjun av Adam Breneman har några helt vilda historier om Aaron Rodgers och konspirationer https://t.co/lr2gsjdiIn pic.twitter.com/Pp4Wm2Meq4

— Arif Hasan, hatar kalkon 🙅‍♂️🦃 (@ArifHasanNFL) 29 november 2022

“Han stängde dörren, och det första som kom ut ur Aaron Rodgers mun var “Tror du på 9/11?” Tror jag på 9/11? Ja, varför skulle jag inte det? Han var som “Du borde läsa om det där”, och sedan börjar vi bara lära oss om lekboken, och jag sa: “Wow, jag vet inte vart det här är på väg”. Vad det slutade med var ett tankeexperiment där han ville att jag skulle gå tillbaka och undersöka några av konspirationerna runt det, sa den tidigare backup-QB. Över sådana frågor bildade de två ett band. De två idrottarna delade sedan böcker och hade intellektuella samtal om olika ämnen. Det såg ut som att Kirk verkligen gillade deras diskurser. Men många fans sa att det var konstigt av Rodgers att diskutera sådana ämnen med en ny lagkamrat.

Aaron Rodgers är dock inte den enda med konspirationsteorier.

Har Aaron Rodgers svåra attityd försatt honom i ett bedrövligt tillstånd?

Det regerande MVP:s lag går igenom fruktansvärda tider eftersom de har 4-8, det värsta de någonsin har varit. Den tidigare NFL-legenden och Hall of Fame-invald Shannon Sharpe diskuterade i sin podcast de allvarliga problem som Packers står inför den här säsongen. Och den tidigare Denver Broncos TE vet redan vem han vill skylla på.

DYK DYPARE

Michael Vick, tidigare QB från Philadelphia Eagles, anslöt sig också till Sharpe på podden. Vick ansåg att Rodgers ålder eller förmåga inte orsakar några problem på spellistan. Men frånvaron av WR Davante Adams skadar laget.

Sharpe höll dock inte med Vick. För Shannon Sharpe såg det ut som att Adams lämnade Indian Packers eftersom den 29-årige WR var tveksam till A-Rods position i laget. “Han tackade nej till mer pengar från Green Bay för att åka till Vegas. Men han sa att han kände osäkerheten. Du kan inte fortsätta säga att du kan gå i pension i år… Men se, när du är en fantastisk spelare, ibland överskattar du din förmåga och underskattar någon annan.”

Nåväl, nya och intressanta konspirationsteorier om vem som ska skyllas för Green Bays framträdande är alltid välkomna.

RELATED ARTICLES

Mest populär