Wednesday, February 28, 2024
HemNBATidigare NBA-stjärna reagerar på att hans son tränar marin när Deion Sanders...

Tidigare NBA-stjärna reagerar på att hans son tränar marin när Deion Sanders höjer ribban högt under vinterkonditionering

Trefaldig dunkmästare, Nate Robinson, har varit känd för sina elektrifierande prestationer på basketplanen. Den tidigare NBA-spelarens senaste källa till stolthet kommer dock från fotbollsplanen. Hans son, Nahmier Robinson, har gjort vågor som en cornerback för Colorado Buffaloes.

Nate delade med sig av en glimt av sin sons träningsprogram. Det rigorösa träningsprogrammet har initierats i Buffaloes-teamet av Deion Sanders som lägger till en touch av US Marine Corps-träning för att få fram den bästa potentialen hos spelarna.

Stolt farsögonblick för Nate Robinson

Deion Sanders med målet att öka uthålligheten och den övergripande fysiska effektiviteten på fältet, har genomfört en förändring i träningsprogrammet genom att lägga till en touch av Marine Corps-stil. Därför var spelarna tvungna att göra om sina tränarsessioner för att vara i paritet med Sanders förväntningar. Det var från ett sådant träningspass som ett ögonblick har fångats och delats på Instagram. Den nyligen publicerade bilden av Robinson med texten “Ok @meezy2fast I see you working son”, fångar ett ögonblick av triumf för cornerbacken, och visar upp hans hårda arbete och hängivenhet på rutnätet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nate Robinson (@naterobinson)

Nahmiers passion för fotboll kan spåras tillbaka till hans far, som åkte till Washington på ett fotbollsstipendium. När han ger sig ut på sin resa som en nybörjare med Sanders’ Buffaloes, väver berättelsen samman delar av familjearv och motståndskraft.

Rising stjärna i Sanders’ Buffaloes

Den 5-fot-9, 170-pund Buffaloes cornerback kommer från Skyline High School har visat upp mångsidighet inom sporten. Med 36 tacklingar, 11 touchdowns och 5 interceptions, fick Robinsons dynamiska färdigheter uppmärksamhet från olika skolor. Han har drivit Buffaloes till rampljuset genom att röra vid målzonen som löpare, mottagare och vid avlyssning retur flera gånger.

Läs mer: “He Got Hit”: Goldberg avslöjar den obeskrivna historien om att rädda Deion Sanders från Near Knockout

I en intervju uttryckte Robinson sin önskan att ansluta sig till Buffaloes starkt driven av sin förebild, Deion Sanders. Han sa: “Jag vill spela för det bästa eftersom Coach Prime är GETEN, så jag vill bara spela för någon så speciell som han.” Fans och följare hejar ivrigt på den stigande stjärnan när han trampar på nästa kapitel i kollegial sport med största hängivenhet.

Inlägget Före detta NBA-stjärna reagerar på att hans son utför marin träning när Deion Sanders höjer ribban högt under vinterkonditionering dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär