Friday, February 3, 2023
HemNFLTidigare franchisesläpp avslöjar fantastisk information när Odell Beckham Jr. Free Agency-avsnitt gör...

Tidigare franchisesläpp avslöjar fantastisk information när Odell Beckham Jr. Free Agency-avsnitt gör en massiv vändning: “His Knee Exploding”

Odell Beckham Jr avslutade sina officiella besök hos Giants, Bills och Cowboys. Dallas Cowboys har avslöjat hemligheterna bakom Odells rehabilitering, och Odell är redan inte särskilt förtjust över det. Utöver det har Odells tidigare franchise, LA Rams, också bestämt sig för att prova sin tidigare bredbandsmottagare.

Los Angeles Rams vann Super Bowl förra säsongen med Odell Beckham Jr. OBJ hade till och med en touchdown i mästerskapsspelet innan hans ACL-skada avslutade hans final. Men Rams vill inte att andra franchiseföretag ska hålla sig i mörkret om sanningen. Sanningen om Odells kondition och rehabilitering. Och denna information kan vara skadlig för OBJ att hitta någon franchise i ligan.

DYK DYPARE

Pålitliga källor inifrån LA Rams sa till NFL-reportern Albert Breer att Odells kondition var ett stort bekymmer för Los Angeles-serien under föregående säsong efter att ha värvat honom i november. De sa också att om en ordentlig läkarundersökning genomfördes i augusti, skulle Rams förmodligen ha gått vidare OBJ. “De [Rams] trodde han [Odell] skulle inte kunna ta sig igenom året utan att hans knä exploderade”, sa Breer på Dan Patrick Show.

The Rams har gjort det extra svårt för Odell Beckham Jr.

Dallas Cowboys välkomnade Odell Beckham Jr. till sina lokaler i måndags för gratisagenten WR:s officiella 2-dagars besök. Förutom att få sin fysiska och medicinska kontroll träffade OBJ nyckelorganisationer i Dallas, inklusive huvudtränaren Mike McCarthy och Jerry Jones. Och Cowboys ägare Jones uttryckte senare allvarlig oro över superstjärnans ankomst till Dallas.

Miljardären som har stått vid rodret för Dallas Cowboys sedan 1989, är “inte alls säker.” Jerry delade sin stora oro över Odell Beckham Jr:s återkommande skadeproblem. Dallas insiders berättade för ESPNs Ed Werder att OBJ inte kommer att vara tillbaka i aktion förrän i mitten av januari och kanske inte ens kommer med i Dallas Super Bowl i år. Och detta har definitivt satt ett snäpp i Jerrys spänning över 3x Pro Bowler WR.

Rams har inte heller någon bra säsong. Och allt detta kan vara en stor plan för att få tillbaka Odell i LA. Med Cooper Kupp ute för säsongen är detta inte det vildaste antagandet att göra. Odell är för närvarande i Arizona och NFL-världen väntar ivrigt på ett svar.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär