Wednesday, February 21, 2024
HemSoccerTidigare Barcelona-stjärna lämnar Cristiano Ronaldos Al Nassr med ett "WhatsApp-meddelande" på julen...

Tidigare Barcelona-stjärna lämnar Cristiano Ronaldos Al Nassr med ett “WhatsApp-meddelande” på julen efter fallout med VD

Cristiano Ronaldo och familjen njuter av sin första jul i Saudiarabien. Den portugisiske stjärnan har massor av anledningar att vara upphetsad eftersom han har återupptäckt sin form och är skyttekung i SPL. Dessutom, Al Nassr ligger 2:a i ligan och är redo att pressa Al-Hilal om titeln. Al Nassr har dock inte precis fått den julklapp de hoppats på eftersom en nyckelteknisk medlem har lämnat klubben. Kan detta sänka deras momentum?

Amerikas favoritvideo idag

Även om julen inte firas officiellt i Saudiarabien, är inga spel schemalagda denna dag. Därför ger det CR7 en sällsynt möjlighet att vila och fräscha upp sig inför en avgörande andra halvlek av kampanjen för Al Alami. Med all instabilitet utanför planen skulle de behöva sin talisman för att vara på 100 % för att lyckas i denna kampanj.

Cristiano Ronaldo & Co fick ett stort slag efter att chefsscouten lämnat

Enligt rapporter lämnade den kroatiske scouten Goran Vucevic klubben på juldagen. Förutom att vara ansvarig för scoutarbetet var han även teknisk koordinator för laget. Det verkar som om detta extra ansvar var det som ledde till att han lämnade klubben. Vucevic verkar bara vara intresserad av scouting. Vd Guido Fienga var dock inte på samma sida.

Detta ledde till en oenighet mellan de två. Till slut vägrade Vucevic att acceptera kraven och lämnade klubben. Men innan han lämnade lämnade han enligt uppgift ett WhatsApp-meddelande, vars innehåll är okänt.

En före detta Barcelona-spelare och scout, Vucevic är ganska erfaren i sitt arbete och det kommer att bli svårt för Al Nassr att ersätta honom. Vad kan deras nästa plan bli?

Mer att följa…

RELATED ARTICLES

Mest populär