Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingTidigare avvisad av fans för att vara för smal, spränger New Superman...

Tidigare avvisad av fans för att vara för smal, spränger New Superman internet med sin senaste träningsbild: “Folk glömmer att Henry var mager AF”

Hollywood är inte främmande för vansinniga fysiska förvandlingar. Yrket ber ofta skådespelarna och artisterna att gå igenom overkliga viktminskningsförvandlingar, eller få massor av muskelmassa på kort tid för en roll. Den senaste häpnadsväckande fitnessförvandlingen som vi har sett är av David Corenswet, som kommer att spela huvudrollen som nästa Stålmannen i den kommande filmen “Superman: Legacy.”

Corenswet har slagits av fansen för sin smala och magra kroppsbyggnad otaliga gånger tidigare. Men i en nyligen publicerad YouTube-kortfilm ser David ut att vara redo att kliva in i Cavills skor. Även om många fans verkade imponerade av hans nya utseende, är många DC-fans fortfarande skeptiska till huruvida David skulle passa bra för rollen som Stålmannen.

David Corenswet häpnar världen med sitt nya utseende

Stålmannens ikoniska karaktär har levt i hjärtan hos otaliga individer under en lång tid nu. Karaktären lanserades första gången 1938 och har samlat ett enormt antal följare sedan dess. Corenswet, som kommer att ersätta Henry Cavill, har mycket press på sina axlar för tillfället, eftersom han förväntas göra sin debut som Stålmannen 2025.

Mitt bland fans som tvivlade på Davids potential på grund av hans lilla storlek jämfört med Henry, såg ett foto som nyligen blev viralt David Corenswet se vansinnigt stor ut även i en sweatshirt. Inlägget ledde till en debatt bland DC-fansen, som alla hade olika saker att säga. Låt oss ta en titt på några av reaktionerna.

Netizens reagerar på David Corenswets förvandling

En av användarna kommenterade videon genom att uppskatta Corenswets arbetsmoral. Han skrev: “Han tar det på allvar! Måste älska det. Ingenting gör mig mer exalterad för en film, än när skådespelaren tar en ikonisk roll på allvar, medan en annan användare påpekade att “Folk glömmer att Henry var mager av när han blev castad för Man of Steel, han var till och med smalare än David.”

Ett annat DC-fan uttryckte sina åsikter om detsamma och skrev: “Detta är den minst viktiga aspekten för Stålmannen. Historien är allt”, medan en annan kommentar från en tittare lyder, “Jag hoppas att han inte blir lika stor Henry var han var för stor lol.” Ett fan av Henry Cavill kom över inlägget, “Du kan inte bara ersätta Henry med någon. Han är 1 stycke.”

“Denna comeback kommer att bli hänsynslös”: Träning med en skadad hälsena och krossad Mr. Olympia Dream, 260 kg odjur får enormt stöd från fans

Vad är din åsikt om David Corenswets förvandling? Tror du att han skulle kunna leva upp till de förväntningar som fansen har på honom? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär