Friday, February 3, 2023
HemHockey"Thought I Was Being Punked": Samtal från NHL-legenden Wayne Gretzky kändes inte...

“Thought I Was Being Punked”: Samtal från NHL-legenden Wayne Gretzky kändes inte riktigt till Connor McDavid

När två legender interagerar blir ögonblicket minnesvärt, både för dem själva och för fansen. Detta är precis vad som hände när Wayne Gretzky och Connor McDavid satte sig ner för en intervju 2020. De två legenderna mindes ett hjärtligt ögonblick som de två delade när McDavid var i början av sin karriär. Den otroliga händelsen fick dem fortfarande att le.

Uttalandena av Connor McDavid visar hur Wayne Gretzky gjorde något helt oväntat. Det speglade också hur Wayne gillade att ta initiativ och var medveten om andra bra hockeyspelare.

Connor McDavids episka reaktion på Wayne Gretzkys samtal och hans nya team

“Jag minns att jag satt i bilen med min rumskamrat. Och vi plockade upp någon och uppenbarligen, musiken går och det är en uppringare. Den som ringer, det är Wayne Gretzky!” Connor McDavid återkallade. Han sa genast åt sin vän att sänka musiken och hörde Gretzkys röst. Även om han kände igen ljudet, kunde han fortfarande inte tro det. “Jag trodde att jag blev punkad…”, avslöjade Connor McDavid.

Wayne Gretzky ringde Connor för att gratulera honom för att han gjorde något speciellt när han spelade hockey. På tal om händelsen sa McDavid att det var det konstigaste.

Connor berättade också om hur han valdes att spela för Edmonton Oilers. “Och självklart historien om Edmonton och på grund av Wayne och på grund av många spelare som kom före oss, det var något speciellt.” Davidson talade också om pressen att prestera bra, särskilt i Edmonton. Intressant nog hade Wayne också spelat för Edmonton Oilers, vilket hjälpte de två legenderna att relatera.

DYK DYPARE

Connor fortsatte med att minnas första gången han åkte till Edmonton och utforskade staden. Han berättade också om sin upplevelse av att se sportarenan, Rexall Place.

Kan Connor McDavid överträffa Wayne Gretzky för att bli GET i hockey?

Nyligen blev Connor den första spelaren att göra 50 poäng på 27 matcher sedan Wayne Gretzky. Connor har också gjort mer än 200 mål under de sju NHL-säsonger som han har spelat. Även om detta kanske inte räcker för att överträffa Wayne Gretzkys rekord, speglar det Connors enorma potential.

Titta nu: Vad är Wayne Gretzkys golfhandicap?

Anekdoten om Waynes uppmaning till McDavid kommer alltid att vara oförglömlig i hockeyns historia. Som hockeyfans väntar vi på att se Waynes och Connors framtida prestationer. Tror du att Connor kan bli nästa hockeyGOAT och överträffa Wayne? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär