Friday, February 3, 2023
HemeSports"Those Are S-Tier" - Logan Paul och FaZe Banks diskuterar sina Call...

“Those Are S-Tier” – Logan Paul och FaZe Banks diskuterar sina Call of Duty-titlar genom tiderna

Call of Duty: Modern Warfare II har varit en stor hit, eftersom fansen älskar den nya titeln. YouTubers Logan Paul och FaZe Banks delade dock nyligen sina favorit Call of Duty-titlar som är “S-Tier” och inget nytt CoD-spel kan matcha nivån för dessa två, inklusive den nysläppta Modern Warfare II.

Modern Warfare II är den senaste delen i Call of Duty-serien. Det nya spelet fungerar som uppföljaren till det omstartade Modern warfare-spelet som släpptes 2019. Det här nya spelet utvecklades av Infinity Ward, samma utvecklare som skapade andra CoD-mästerverk som den ursprungliga Modern Warfare-serien.

Logan Paul och FaZe Banks utser de bästa Call of Duty-titlarna

Spelinnehållsskaparen FaZe Banks deltog nyligen i Logan Pauls podcastshow, Impaulsive. Där pratade duon tillsammans med Mike Majlak och George Janko om många ämnen relaterade till spelkulturen. I intervjun börjar de prata om CoD-spel, och Paul delar med sig av att hans favorit var originalserien.

Sedan frågar Mike Banks för att namnge hans tre bästa CoD-titlar. Men FaZe Clan-medlemmen svarade, “MW2 och Black Ops 2. Och ärligt talat, de är S-tier, eller hur?” 31-åringen älskar originalet Modern Warfare 2 och 2012-titeln Call of Duty: Black Ops 2. Men han delar också att hans första CoD-spel var World at War.

Majlak ber sedan Banks att dela sina tankar om människor som gillar Call of Duty: Modern Warfare 3 och Ghosts. FaZe Clan-medlemmen tycker att det tredje MW-tillägget var ett bra spel. Men om någon gillar Ghosts, så trollar de definitivt. Sedan återgäldar Mike också Banks ideologi om att gilla MW3 och Ghosts.

Paul och Banks om den växande e-sportbranschen

I intervjun delade Logan Paul med sig av sina åsikter om e-sportbranschen. 27-åringen tror att det är den mest lönsamma spelbranschen för tillfället. Tv-spel och e-sport har trots allt vuxit avsevärt under de senaste fem och fyra åren.

Banker hävdade också, “Eftersom det här är ett företag i slutet av dagen. Dess jävla musik, mat, kläder och tv-spel finns där med sport och bred allmän underhållning, den är där som den biten av kakan som fortsätter att bli större och större.”

Håller du med Logan Paul och FaZe Banks om tillväxten av e-sportbranschen och S-Tier Call of Duty-spelen?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär