Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerThomas Tuchel retar att gå med i Barcelona efter Xavis utträde

Thomas Tuchel retar att gå med i Barcelona efter Xavis utträde

De senaste dagarna har inte varit annat än en kaos. Medan fansen förväntade sig att spelare skulle byta sida under transferfönstret, verkar det som att managers har tagit kakan den här gången. De senaste 48 timmarna har både Jurgen Klopp och Xavi meddela sina respektive avgångar fr.o.m LiverpoolBarcelona i slutet av säsongen. Deras beslut har öppnat utrymme för nya chefer som skulle titta på de eftertraktade jobben. Tja, det verkar som Bayern München chef Thomas Tuchel kan vara intresserad av jobbet i Barcelona.

Tuchel pratade om en potentiell flytt till Spanien i en intervju bara timmar efter Xavis tillkännagivande. Detta är en överraskning, eftersom det inte ens har gått 12 månader sedan Tuchel tog över bayern. Det har dock inte gått som planerat för chefen, där tysken ska ha tappat styrelsens förtroende de senaste veckorna.

Tuchel planerar för sin framtid med Bayern-jobbet i riskzonen

Tysken diskuterade flytten till Spanien i en intervju och sa: ”Att flytta utomlands skulle tilltala mig igen. Spanien har en extraordinär liga. Ur mitt perspektiv, och baserat på min erfarenhet av att arbeta med spanjorer, kännetecknas de av ett enormt självförtroende. När du pratar med spanska spelare får jag snabbt en känsla av att du engagerar dig med personen.”

Thomas #Tuchel för några minuter sedan:

“Att flytta utomlands skulle tilltala mig igen. Spanien har en extraordinär liga.”

“Från mitt perspektiv, och baserat på min erfarenhet av att arbeta med spanjorer, kännetecknas de av ett enormt självförtroende. När du pratar med… pic.twitter.com/9gOZ1WmOMI

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) 28 januari 2024

Mer att följa på EssentiallySports..

Inlägget Thomas Tuchel retar att gå med i Barcelona efter Xavis exit dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär