Wednesday, February 28, 2024
HemCharles Barkley"This Stinks": Kyle Shanahans 49ers drar Charles Barkley-jämförelse efter Super Bowl-förlust när...

“This Stinks”: Kyle Shanahans 49ers drar Charles Barkley-jämförelse efter Super Bowl-förlust när Patrick Mahomes märkte “That Good”

Är 49ers inte ett bra lag? Eller är Patrick Mahomes bara “så bra” av en spelare som hindrar dem från att vinna Super Bowl? Kansas City Chiefs QB nämnde att han inte gillar att förlora och har bevisat det än en gång. Kyle Shanahan och San Francisco 49ers led samma öde som de gjorde i Super Bowl 2020 när Chiefs gjorde 21 poäng under den sista kvarten för segern. Och Mahomes fortsätter att vara huvudmannen bakom dessa hjärtskärande nederlag som San Francisco-sidan står inför.

Värdarna för 95.7 The Game var snabba med observationen och hade sina skäl till vad som hindrar Niners från att vinna en Super Bowl. De har inte vunnit en Lombardi på cirka tre decennier. För det mesta är det bara en man som står i deras väg, och det är Patrick Mahomes. Detta drog fram en anmärkningsvärd jämförelse med sådana som Charles Barkley, Patrick Ewing och Reggie Miller, som inte kunde erövra Hakeem Olajuwon eftersom han helt enkelt var “så bra.”

Mark Willard reflekterar över Patrick Mahomes inflytande för att besegra 49ers

Värdarna för videon lyfte fram hur San Francisco 49ers är ett Hall of Fame-värdigt lag och att förlusten “gör som fan” för en sida av den nivån. De påpekade också Kyle Shanahans beslut att inte sparka bollen under förlängningen och gå till 4:e försöket, och nämnde hur valen i olika situationer visade sig vara mycket avgörande. Ändå var det mer rollen som Patrick Mahomes spelade som banade väg mot 49ers jämfört med deras misstag.

När vi tittade på allt detta var det svårt för Mark Willard att acceptera resultatet av spelet eftersom han sa: “Det här stinker” när han ser tillbaka i efterhand. Varför? För han kunde inte peka ut ett särskilt fall där Niners trasslade till och blev straffade för det. Från fumlar till tjuvstarter, 49ers var snabba med att förlora handlingen i spelet i andra halvlek, vilket lät Chiefs och deras QB sippra in och hitta segern.

Dessa misstag fick potentiellt värden att lägga till att Shanahans 49ers har varit i topp-4 fyra gånger och har dykt upp två gånger i Super Bowl under de senaste åren. Båda dessa gånger ledde laget fram till andra halvlek och lyckades ändå förlora matchen på grund av Mahomes mäktiga närvaro på andra sidan. Detta fick honom att göra jämförelser med NBA-storheter som Patrick Ewing, Charles Barkley och Reggie Miller.

“Shanahans 49ers är fantastiska på samma sätt som Patrick Ewing, Charles Barkley och Reggie Miller var fantastiska. Hall of Fame nivå av storhet. De vann aldrig för att en man var i det jävla sättet…Mahomes är så bra.”@Mark_T_Willard | @WillardAndDibs

https://t.co/wH8kCNhRwR pic.twitter.com/ObEbMzNUpj

— 95.7 The Game (@957thegame) 12 februari 2024

“Shanahans 49ers är fantastiska på samma sätt som Patrick Ewing, Charles Barkley och Reggie Miller var fantastiska. Hall of Fame nivå av storhet. De vann aldrig för att en man var i jävla vägen…Mahomes är så bra.” Värdens kommentarer gjorde en jämförelse mellan Patrick Mahomes och legenden Hakeem Olajuwon, som, precis som QB, var ett stort hot mot oppositionen.

LÄS MER- Patrick Mahomes omfamnar NFL:s hårda verklighet när Super Bowl-vinnaren går in i “Villain Arc” efter att ha erövrat 31 lag

Vad gör Mahomes legendarisk?

För att bättre förstå sammanhanget vann Hakeem Olajuwon och Rockets NBA-mästerskapet mot NY Knicks 1994. Rockets slog Knicks i match 7 med slutresultatet 90-84. Charles Barkley, en av de största spelarna i ligan, vann aldrig ett NBA-mästerskap någonsin. Varför? Eftersom spelare som Hakeem Olajuwon stod i vägen för honom innan han någonsin kunde nå mästerskapet.

Patrick Ewing är en annan Hall of Famer som aldrig vann ett NBA-mästerskap för igen, han var tvungen att gå igenom Olajuwon någon gång. Det är samma fall med Patrick Mahomes och Kansas City Chiefs. För att gå till nästa nivå måste lagen slå Patrick Mahomes och Chiefs. Och sidan har gång på gång bevisat att det inte är det lättaste av uppgifterna. Chiefs QB har vunnit back-to-back Super Bowls nu och har visat varför han förtjänar de anmärkningsvärda jämförelser han får över hela sportvärlden.

Inlägget “This Stinks”: Kyle Shanahans 49ers Draw Charles Barkley Comparison Post-Super Bowl Loss som Patrick Mahomes märkt “That Good” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär