Saturday, December 9, 2023
HemMartial arts"This Isn't a Cartoon": Kampsportslegenden Jackie Chan använde ett trick för att...

“This Isn’t a Cartoon”: Kampsportslegenden Jackie Chan använde ett trick för att förhindra unga människor från att imitera stunts, avslöjat 2001

Jackie Chan är en kampsportare och kraftpaket vars arv är oersättligt. Chan har agerat, regisserat, sjunger och producerat filmer och gett underhållning på alla möjliga sätt. Shanghai Noon, Chinese Zodiac och Dragons Forever är några av hans välkända filmer.

I sin självbiografi “Never Grow Up”, berättade Jackie Chan om hur han gjorde sina egna stunts, vilket gjorde honom känd. Under en intervju med The Free Library berättade Jackie öppet om sina stuntman-dagar och ett trick så att folk inte imiterar hans galna stunts.

När Jackie Chan gjorde överraskande avslöjanden om sina stunts

Den legendariska skådespelaren avslöjade att för att hindra människor från att prova hans stunts, lade han utslagen av sina stunts mot slutet av filmen. Dessa uttag har visat hur Jackie blev skadad när han gjorde stunts. Chan berättade också sitt motiv för att visa dessa utspel för sin publik. “För att visa dem att det här inte är en tecknad film”, sa Chan.

Den populära skådespelaren talade också om ett argument med sin regissör angående ett jippo i hans självbiografi. För jippot fick den manliga huvudpersonen falla från en balkong med ryggen mot marken. Sedan var skådespelaren tvungen att vända i luften och landa smidigt på marken. En regissör sa att det krävdes en tråd för att göra detta stunt. Chan talade dock självsäkert om att han skulle göra stunt utan en tråd och gjorde det perfekt.

I sin bok ‘I am Jackie Chan’ gjorde Chan också överraskande uttalanden om sina farliga stunts. Han sa att även om många trodde att han var orädd för att göra sådana stunts, så var detta inte sant. “Självklart är jag rädd, jag är inte Stålmannen,” sa Chan.

DYK DYPARE

Under en annan intervju berättade Chan om hur han inte visste något om kameravinklar under sina tidiga stuntmandagar. Han berättade också om hur han såg stuntkoordinatorn och lärde sig mycket av honom.

Vad gör den legendariska skådespelaren för närvarande?

Jackie är för närvarande en del av ett samarbete med regissören Stanley Tong. Den legendariske skådespelaren tar också hand om sitt eget produktionsbolag, JCE Movies Limited. Chan har också sitt eget klädföretag, “The Jackie Chan Design Store.”

Se nu: Bodybuilding-legenden Arnold Schwarzenegger’s Build jämfört med Bruce Lee och Jackie Chan

Jackie Chans resa från att vara en stuntman till en regissör kommer alltid att inspirera miljoner. Genom att avråda fans att prova hans stunts har Jackie återigen visat lyhördhet mot fansen. Som fans väntar vi på att se vilken mer underhållning Jackie Chan har i beredskap för oss.

RELATED ARTICLES

Mest populär