Wednesday, February 28, 2024
HemBoxing"This Is So Touching": Fans i Awe när Sylvester Stallone drar rekordpublik...

“This Is So Touching”: Fans i Awe när Sylvester Stallone drar rekordpublik på Philadelphias första “Rocky Day” någonsin

Philadelphias ikoniska steg bevittnade ett ovanligt spektakel: ett hav av människor, inte för konst, utan för Rocky. Sylvester Stallonekl 77, förvandlade dessa steg till en scen. Det var stadens första “Rocky Day”. Nästan fem decennier sedan “Rocky” debuterade, elektrifierar dess anda fortfarande. Philadelphia Museum of Art, mer än en bakgrund, blev en karaktär.

Amerikas favoritvideo idag

Fansen svärmade, blicken fäst på den levande legenden. Stallones klättring speglade Rockys – från underdog till ikon. Ändå innehöll evenemanget mer än bara nostalgi. Det var en blandning av förflutna härligheter och nuvarande glöd.

Hur Sylvester Stallone fortsätter att inspirera generationer

Den inledande “Rocky Day” i Philadelphia var ett spektakel som perfekt inkapslade den bestående charmen hos Sylvester Stallone och hans ikoniska karaktär. När skådespelaren, nu 77, stod vid samma steg som symboliserade Rocky Balboas uppstigning till storhet, surrade luften av spänning och beundran från fans i alla åldrar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Sly Stallone (@officialslystallone)

Ett fan delade ett hjärtligt ögonblick, “Mina barn har inte slutat prata om att träffa dig igår! Tack igen Sly, att träffa dig var livets ära!”

De övergick till ett annat perspektiv och uttryckte sina känslor kortfattat, “Det här är så rörande @officialslystallone älskar det.” Samtidigt reflekterade ett fan över den bredare effekten av Stallones arv, “Det är ett privilegium att få leva genom denna era och se ditt arv växa under åren. Att bevittna och personligen uppleva krusningseffekten som ger så många krafter verkar som att det har blivit en del av vardagen men en jag inte tar för given. Tack Sly.”

Ett annat fan lade till i hyllningskören och kommenterade: “En unik och minnesvärd dag i Philadelphia!!! Helt enkelt fantastiskt Mr Stallone, du är en sann legend.” Ett annat fan fångade evenemangets anda, “Otroligt evenemang!!! Gud välsigne dig mästare!!!” Hans ord sammanfattar på ett kortfattat sätt den vördnad och tacksamhet som de närvarande kände.

Under hela evenemanget engagerade Stallone fansen och delade anekdoter och reflektioner som ökade dagens betydelse. Det är tydligt att han har inspirerat många människor. Men vem inspirerade honom? Läs mer för att ta reda på det.

Stallone och Schwarzeneggers delade idol

Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone, två titaner inom actionfilmsgenren, delade mer än bara en tävlingsanda; de var båda djupt inspirerade av den ikoniska Hercules-karaktären. Schwarzenegger idoliserade Hercules som porträtterats av Reg Park, medan Stallone hittade sin musa i Steve Reeves skildring av samma mytologiska hjälte. I sin dokumentär minns Stallone: ​​”Jag skulle sitta där och göra saker hela dagen i spegeln… gå och se en film som Hercules, och jag skulle komma tillbaka och försöka imitera Steve Reeves.”

Han minns tydligt det avgörande ögonblicket: “Ögonblicket i Hercules lossade när han drar ner tinningarna… det gjorde det. Det är vägen.” Denna delade beundran för Hercules underblåste inte bara deras respektive resor inom bodybuilding och skådespeleri utan skapade också ett unikt band mitt i deras välkända rivalitet.

När deras berättelser om rivalitet, vänskap och ömsesidig inspiration fortsätter att fängsla oss, får det oss att reflektera över våra egna inspirationskällor. Vilka karaktärer eller förebilder har format dina ambitioner och drömmar?

RELATED ARTICLES

Mest populär