Saturday, December 9, 2023
HemeSports"This Is Our Game": Sledgehammer svarar äntligen på rapporter som hävdar att...

“This Is Our Game”: Sledgehammer svarar äntligen på rapporter som hävdar att Call of Duty: Modern Warfare 3 är en $70 DLC

En senaste rapport från ett populärt media har återigen försökt hävda att Call of Duty: Modern Warfare 3 aldrig kommer att bli ett fristående spel för sig. Dessutom att det förvandlades till en premie på $70 i senare utvecklingsstadier av Activision. Intressant nog har den ledande studion på projektet, Sledgehammer Games, nu kommit fram för att rensa alla tvivel.

Modern Warfare 3 råkar vara en direkt uppföljare till sin föregångare, Modern Warfare II från 2022. Vid sidan av historien bär den också vidare många andra element från den tidigare titeln. Inför själva debuten stod spelet inför mycket motreaktion för att vara “mer av en DLC” än ett fullständigt videospel, enligt mediarapporter. Nyligen har de dykt upp igen samtidigt som de kastar ljus över svårigheten att göra MW3 under ett hastigt schema på bara 16 månader. Så småningom beslutade Sledgehammers team att erbjuda ett förtydligande på sociala medier.

Sledgehammer avslöjar Call of Duty: Modern Warfare 3 är den “första riktiga uppföljaren i franchisehistorien”

För den oinvigde delades nyligen en ny rapport online med fokus på MW3:s utvecklingsfas och varför den mestadels får dåliga recensioner. Rapporten hävdade att den förhastade handlingen i kampanjläget är anledningen till att många människor inte gillar det. Dessutom avslöjade det att Modern Warfare 3 i princip gjordes under en period av ett och ett halvt år. Medan de flesta av COD-premierna utvecklas under en varaktighet på minst tre år, enligt rapporten.

Vad som är intressant att notera är att inom några minuter efter att den tidigare nämnda rapporten från Bloomberg blev viral, tog Sledgehammer Games också till sociala medier för att ge ett svar. Studiochefen Aaron Halon hade ett långt inlägg att dela med sig av påståenden från det pålitliga nyhetsmediet.

SHG:s chef skrev att Call of Duty: Modern Warfare 3 är “den första riktiga uppföljaren i franchisehistorien. Det är också därför vi lagt till funktioner som Carry Forward för första gången för att hedra investeringen våra spelare har gjort i Modern Warfare-serien.”

Dessutom nämnde Mr. Halon att de är stolta över att vara det ledande teamet på Modern Warfare 3. “Vi har arbetat hårt för att leverera på denna vision som har varit under åratal.” Dessutom skrev studion att allt som sägs motsatsen (från Bloomberg) inte alls är sant. “Det här är vårt spel och vi kan inte vänta med att spela det online med er alla”, läs X-inlägget.

Ända sedan Bloombergs rapport kom ut har det väckt det kontroversiella ämnet återigen om att MW3 är en $70 DLC. Dessutom avslöjade webbplatsen också att det faktiskt fanns ett annat spel som Sledgehammer ville göra efter Vanguard. Men Activision tillät dem inte att fortsätta. Istället blev studion tillsagd att arbeta på Modern Warfare 3.

RELATED ARTICLES

Mest populär