Thursday, November 30, 2023
HemMMA"This Is Barbaric, This Is FU*Ked Up" - Sean O'Malley reflekterar över...

“This Is Barbaric, This Is FU*Ked Up” – Sean O’Malley reflekterar över “Gangster” Dana Whites nya “TV Show”

De UFC president Dana White lanserar den nya Power Slap League och den har redan fått rubriker. Dessutom har fansen delat blandade recensioner över internet angående Dana Whites nya satsning. Vidare, Sean O’Malley är ett relativt nytt namn i UFC, men han har fått mycket uppmärksamhet för sig själv. Dessutom skapade han nyligen en YouTube-video, som granskade sin chefs nya liga och den motreaktion han möter.

Ligan, även om den inte har haft sitt första evenemang, har redan mött en hel del motreaktioner. Så mycket att UFC-presidenten hämnades genom att hävda att sporten är säkrare än boxning.

Dessutom är inte bara fans utan även fighters inte helt sålda på ‘Power Slap League’ ännu. Kanske kommer det att krävas några evenemang för att helt och hållet samla en stor fanskara, med tanke på att sporten är relativt ny. Förutom det delar NSAC inte fansens åsikter om den nya kampanjen. De har stöttat Dana White genom att ta på sig manteln av ligans reglerande organ.

Sean O’Malley kommer inte att se “Super Slap League” av Dana White

Sugar sitter för närvarande som nummer 1-titelutmanare till UFC-titeln i bantamvikt efter att ha besegrat tidigare UFC-mästare i bantamvikt Peter Yan. Även om det var ett kontroversiellt beslut i mångas ögon, vann Sean kampen rättvist. Sugar driver en YouTube-kanal där han släpper videor där han pratar med sin tränare Tim Welch.

Han sa: “Fick samma hat från nya människor när han först började marknadsföra UFC. Som att det här är barbariskt, det här är fu*ked up, varför skulle folk göra det här?”

Han tillade vidare, “Han försökte inte sälja den till mig. Han höll på att prata om det.”

Beträffande Power Slap League sa han: “För mig är jag som att skiten är den dummaste skiten någonsin. Jag varför skulle det vara jävligt.”

Dessutom säger han att Dana White berättade för honom hur exalterad han var över att starta den här ligan, och hur han fick samma känslor av att starta UFC.

Dessutom påminde han sig om sitt första möte med UFC-presidenten. Hans första intryck av Dana var att han var en helt annan ras. Dessutom kallar han Dana för en “modern gangster” som gör juridiska saker. En som skulle få eld under konversationer.

Hur mycket exalterad är du inför Modern Gangsters Super Slap League?

RELATED ARTICLES

Mest populär