Saturday, December 9, 2023
HemTennis"This Hard as S**t" – Sloane Stephens fantastiska droppe med Rihanna vid...

“This Hard as S**t” – Sloane Stephens fantastiska droppe med Rihanna vid Las Vegas GP extraherar ett häpnadsväckande meddelande från Frances Tiafoe

Vem gillar inte att se F1-bilar tävla förbi Las Vegas liv och rörelse? Den amerikanska tennissensationen Sloane Stephens är verkligen en av sportens ivriga fans och det är även hennes man, Jozy Altidore. Paret dök upp vid F1 Grand Prix-evenemanget i Sin City innan det började och poserade runt banan för att fånga några jämna bilder. Men det som lyste upp hennes umgänge var en speciell bild som fick Stephens att dela skärmen med den utan tvekan mest populära sångerskan i världen, Rihanna.

Fansen blev helt förvånade över att se två av deras favoriter posera tillsammans för vad som kan kallas en sassy bild. För de som inte är medvetna är Stephens ett enormt fan av Rihanna. Inlägget fångade uppmärksamheten hos hennes landsman och goda vän Frances Tiafoe, vars kommentar gjorde inlägget mer intressant.

Grand Sloane Stephens överraskningsbild i Sin City framkallar ett unikt svar från Frances Tiafoe

Las Vegas är staden med höga insatser och bländande ljus. Det satte också scenen för ett oväntat möte som skickade fansen i häpnad. När Las Vegas Grand Prix närmade sig klev Stephens in på den snabba banan av glamour och spänning. Men surret handlade inte bara om de rytande motorerna. Det handlade om den oväntade föreningen mellan Stephens och ingen mindre än den topplistade sensationen, Rihanna. I en serie Instagram-snapshots som kan konkurrera med vilken kändisfotografering som helst, delade Sloane och Rihanna ramen. Rihanna dök inte upp ensam heller eftersom hon hade sällskap av sin rapparpojkvän, ASAP Rocky.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sloane Stephens (@sloanestephens)

Den här bilden utstrålade en magnetisk blandning av elegans och sass. Internet är alltid sugen på en smak av kändiscrossovers. Så det är naturligt att den inte kunde få nog av denna kraftfulla trio. För att lägga till ett extra lager av spänning till den redan laddade atmosfären, löd Sloanes bildtext på ett av inläggen: “The real Grand Prix @badgalriri.”

Det var här stil och stjärnkraft tog pole positionen med Rihannas utseende. Men det som verkligen satte den sociala mediasfären i brand var kommentaren från tennis-entreprenören Frances Tiafoe. Som svar på det ikoniska mötet släppte Tiafoe en kommentar som fångade känslorna hos fans över hela världen. Han skrev: “Så jobbigt som s**t.” Ett enkelt men ändå resonant uttryck för spänning.

Tiafoes ord inkapslade perfekt den kollektiva spänningen av att se två inflytelserika kvinnor dela ett ögonblick som översteg deras individuella berömmelsesrike. Synergin mellan sport, musik och ren coolhet kolliderade i Las Vegas och lämnade fans som ivrigt väntade på nästa kapitel i denna oväntade crossover.

Sloanes kärlek till popstjärnor

I en era där sociala medier dikterar rytmen av kändisinteraktioner, blev detta möte en ledstjärna för glädje för nätanvändare. Detta är dock inte Sloanes första interaktion med en popstjärna. För ett tag sedan gick även den amerikanske mästaren på en konsert av bröderna Jonas.

Hennes kärlek till Rihanna är inte heller ny. Redan 2022, när Rihanna gjorde comeback med en ny låt efter ett långt uppehåll, var Stephens en av de många supportrar som offentligt visade sitt stöd. Det ser ut som att de enda två sakerna hon älskar förutom sin familj är tennis och musik.

RELATED ARTICLES

Mest populär