Sunday, February 25, 2024
HemWwe"This Can't Be Real": Tidigare rå GM bland fans som trollar Tony...

“This Can’t Be Real”: Tidigare rå GM bland fans som trollar Tony Khan för att ha använt internetdatabas för att försvara AEW-betyg

Veckans Dynamite-avsnitt skrev historia genom att slå WWE Raw i betyg för första gången. Medan Tony Khan solade sig i glansen av denna fantastiska prestation, ett släng av trolling på internet avbröt hans firande. Han använde nyligen en internetdatabas för att försvara AEW-betyg, vilket gjorde honom till föremål för kritik och hån på sociala medier. Tidigare Raw General Manager Erik Bischoff var en av personerna som kritiserade honom för hans agerande. Låt oss dyka djupt och ta reda på vad Khan sa exakt som gjorde honom till ett offer för all bashing på X.

Amerikas favoritvideo idag

Tony Khan citerar Cagematch under ett mediasamtal nyligen

AEW anordnar Worlds End PPV på lördag. För några timmar sedan höll AEW ett mediaupprop för den kommande PPV. Under mediasamtalet handlade Khan om sin bokningsstrategi för 2024 och, om han övervägde att utöka sitt team, om mer kreativt ansvar. Han erkände sedan att han först var direkt inblandad. Men med tanke på deras rad framgångsrika shower är han villig att experimentera med bokning.

Han sa: “Nyligen har vi haft några av våra bästa shower vi någonsin har gjort. Och i år om du tittar på 2023 och bara för att använda som exempel, kan du titta på feedback från fans från olika shower. En sida som mäter feedback från fans är Cagematch. Titta på de 100 bästa showerna i år och titta på hur många av dem som är från AEW.”

“Och om du slänger in den här versionen av ROH också, får du lite mer men det är ganska otroligt och topp 100 visar att jag har över 50 röster, topp 100 visar ännu fler än jag har över 100 röster titta på dem och titta på hur många av dem som hände 2023 från AEW eller till och med ett par till från ROH, och det talar ganska högt trodde jag, men mycket mer så jag skulle prata TV-betyg, tillade han.

Han lyfte fram de många AEW- och ROH-showerna i de 100 bästa rankningarna på Cagematch samtidigt som han gjorde detta uttalande. Det var detta uttalande från Khan som fick Bischoff att reagera på sociala medier.

Eric Bischoffs reaktion på Khans uttalande

Bischoff är inte ett fan av Cagematch-betyg. Tidigare har han påpekat att Cagematch inte är en verifierbar källa. Därför, när han fick reda på att Khan använde Cagematch för att illustrera sina bokningar, fick det den tidigare Raw General Manager att reagera på X.

Detta är vad han twittrade.

Många fans känner också likadant. Det var därför de gick till X och trollade AEW-presidenten. Precis som Bischoff blev många förvånade över att höra Khan referera till Cagematch för AEW-bokningar och betyg. Detta är vad de sa.

Fansen var också besvikna på Tony Khan för att han nämnde Cagematch under det senaste mediauppropet.

Folk tror att recensionerna av Cagematch-databasen inte stöds.

Fansen är inte nöjda med vad Khan sa i mediauppropet. Vad skapade du när du hörde honom referera till Cagematch för sin bokning och betyg? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Vi vill gärna höra från dig.

RELATED ARTICLES

Mest populär