Saturday, January 28, 2023
HemNews"They're Like Big Sis to Me" - Amerikanska tennisstjärnan Frances Tiafoe beskriver...

“They’re Like Big Sis to Me” – Amerikanska tennisstjärnan Frances Tiafoe beskriver sitt förhållande till Serena Williams och Venus Williams

Frances Tiafoe, det amerikanska tennisäset, delade nyligen sin beundran för de legendariska systrarna Serena Williams och Venus Williams. I en exklusiv intervju hävdade Tiafoe att systrarna var en beundran och inspiration för yngre generationer. Fans har tyckt att det är utmanande att behandla en domstol utan Serena sedan hon gick i pension från sporten.

Tiafoe är den första afroamerikanen att gå vidare till semifinalen i en herrturnering i US Open sedan Arthur Ashe gjorde det för femtio år sedan. Han är son till invandrare från det västafrikanska landet Sierra Leone. Amerikanen har framstått som landets mest omtalade tennisunderbarn i sportvärlden under de senaste månaderna.

Tiafoe delar detaljer om sitt förhållande till Venus och Serena Williams

Frances Tiafoe erkände Serena Williams otroliga inflytande på sporten. Serena anses av många som sportens ultimata ikon. Många fans ger den amerikanska legenden äran för att ha tagit damtennis till en ny nivå och ökat intresset för sporten. Tiafoe sa, “Jag menar att de är (Williams systrar) så ikoniska, du vet. De är som storasyster för mig nu, båda två. Jag gillar att prata med dem.”

Tiafoe har visat potentialen att slå igenom den yngre generationen och hoppas för närvarande på att utmana de tre storas långvariga dominans. Han besegrade det spanjorska ess i september och gick vidare till US Open-semifinalen 2022. Tiafoe blev proffs 2015 och började vänja sig till kraven från seniortouren. Han steg till de 100 bästa i världen och började göra ett uttalande på Grand Slams.

DYK DYPARE

Innan han föll för Rafael Nadal hade han gått vidare till sin första Australian Open-kvartsfinal 2019. Han tillade vidare i intervjun: “Jag är superspännad över hur hon gillar att bära sig själv, för uppenbarligen i en miljon riktningar vill alla ha hennes tid och se hur hon vet du att det rör sig med en så liten publik.”

Tiafoe hade också delat sin beundran för en annan tennisveteran

Tiafoe tycker att Roger Federers tårfyllda farväl vid Laver Cup i september var föremål för några galna scener. I den schweiziska Maestros sista tävlingsmatch någonsin besegrade han och Jack Sock Federer och Rafael Nadal. Trots publikens uppmuntran segrade Team World med 4-6 7-6 11-9 efter att Sock slog en forehand-vinnare och gjorde det oavgjort 2-2 i tredagarstävlingen.

US Open-semifinalisten Tiafoe och dubbeläset Jack Sock agerade rödskjortade pantomimskurkar för att sabotera Federers heroiska slutkomplott. Amerikanen sa att det var bisarrt att se Federer och Nadal gråta under Federers avskedsmatch, särskilt eftersom de två ofta har tävlat mot varandra.

Låt oss veta vad du tycker om Tiafoes imponerande säsong 2022 i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär