Saturday, December 2, 2023
HemBodybuilding"They Were Beating Down the Walls": Lou Ferrignos fru berättade hur illa...

“They Were Beating Down the Walls”: Lou Ferrignos fru berättade hur illa människor ville vara en del av deras exklusiva bröllop, avslöjat 2009

Lou Ferrigno är en av de största kroppsbyggarna i sportens historia. Den 6’5 tum långa kroppsbyggaren kanske inte har nått några stora framgångar i sin kroppsbyggarkarriär. Men han anses fortfarande vara en av de största att tävla i sporten. Dokudramat från 1977, Pumping Iron, avslöjar hans förträfflighet och visade sig också vara vändpunkten i hans liv.

1977, efter Pumping Iron, fick Ferrigno rollen som Hulken, i superhit-tv-serien “The Incredible Hulk”. Det förändrade Ferrignos ekonomiska ställning och gjorde honom till ett extremt populärt namn i Amerika. Ferrignos fru avslöjade en gång i en intervju om rusningen hon såg på sitt bröllop på grund av Lous massiva fans 1980.

Lou Ferrignos fru brydde sig inte om folkets brådska

Att gifta sig med en extremt populär offentlig person kostar. Lou Ferrigno var på toppen av sin karriär när han gifte sig med Carla Green 1980. Carla Ferrigno var chef på en restaurang när hon träffade Lou för första gången. Och hon var Lous manager efter äktenskapet i några år. Men när det kommer till deras bröllop, var ett av de mest exklusiva bröllopet på den tiden.

Ferrigno och Carla gifte sig med ett begränsat antal gäster på deras bröllop, vilket gjorde att det var en mycket personlig affär. På frågan om deras bröllopsdag sa Carla: “Jag gör bröllopet, jag skaffade min egen klänning och jag arrangerade hela evenemanget. Jag var producent för hela bröllopet. Vi hade 50 personer, jag ville inte ha mycket folk där. Det var bara vår familj.”

Hon fortsatte, “Bill Bixby kom, Joe och Betty Weider, människor som stod oss ​​nära, och The Inquirer kom och ville göra historien och vi har exklusiva rättigheter till den och de höll undan helikoptrarna som var på väg och folk var försöker komma in. Jag menar, han gick andra året-tredje året. Hulken då och folk älskar honom och han var på höjden av sin berömmelse så de slog ner väggarna för att komma in på vårt bröllop, vilket var, det var okej.”

Hur träffades Lou Ferrigno och Carla Green för första gången?

Carla Green är Lou Ferrignos andra fru. Ferrigno gifte sig 1978 för första gången med Susan Groff. Förhållandet varade dock inte länge, och de separerade ett år efter. Det var då Lou träffade Carla. Även om de inte hade en romantisk början, har de ett romantiskt liv tillsammans.

2009 avslöjade Carla: “Jag tittade på honom och sa, ‘Hur stor är du?” Han sa: “Stor nog.” Jag kunde inte motstå.” Men när historien gick längre, fann Green att Lou var för söt för att inte vara hans framtida make. Och de gifte sig så småningom den 3 maj 1980.

Lou Ferrigno hade ett stort fans i slutet av 70-talet och längre fram. Och vurm i människor att vara en del av hans bröllop är ett bevis på det. De hade dock ett underbart och exklusivt bröllop och har fullbordat 42 års äktenskap i år.

RELATED ARTICLES

Mest populär