Saturday, December 9, 2023
HemWwe"They Wanted Something Different...": WWE Legend analyserar fans frustration över LA Knight...

“They Wanted Something Different…”: WWE Legend analyserar fans frustration över LA Knight vs. Roman Reigns matchavslutning på Crown Jewel

Crown Jewel pay-per-view-evenemanget levererade sin beskärda del av överraskningar och häpnadsväckande ögonblick. Händelsen ägde rum i Saudiarabien den 4 november. Men bland spänningen gjorde ett matchresultat fansen splittrade och frustrerade.

Sammandrabbningen mellan LA Knight och Roman Reigns. Det var en strid som lovade fyrverkerier och slutade med en välbekant interferens. Detta sätter igång en våg av missnöje bland WWE-universumet som är trötta på samma skölj-upprepningsslut på en Reigns-titelmatch. Nu hade en WWE-legend en hård verklighetskontroll att erbjuda när han analyserar hela situationen.

Bully Ray analyserar fans frustration med Roman Reigns matcher

I en nyligen intervju på The Busted Open Podcast undersökte tag-brottningsikonen Bully Ray fansens reaktioner och orsakerna bakom deras ökande frustration. Han kastade ljus över uppfattningen att Reigns fortsätter att vara en dominerande kraft i WWE. Ray fortsatte också med hur fansen har längtat efter en paus från det vanliga manuset som följer med “Tribal Chiefs” matcher.

Bully Ray påpekade, “Folk skulle sluta klaga om kronjuvelen skulle ha varit en annan stil av romersk match, kanske en bättre stil av romersk match, något annat än den cookie-cutter romerska matchen. Det är som om folk kommer att luta sig tillbaka och gå okej, jag ska köpa in alla de saker du berättar om Roman.”

Denna frustration härrör från fansens önskan om olika rörelser som sticker ut från de rutinmässiga interferensladdade avsluten. Även om Roman Reigns beräknade tillvägagångssätt har visat sig vara effektiv, verkar det som om fansen längtar efter en förändring av takten.

Han fortsatte vidare med att säga: “Jag tror att folk nu blir förbannade över detta, det är för att de ville ha något annorlunda på Crown Jewel eftersom de fick ett babyface som de är så intresserade av att vi inte bara vill se den typiska romerska matchen med störningen.”

Sociala medier surrade med fans som ekade en vanlig känsla: matchen kändes repetitiv och misslyckades med att leverera den förväntade fräschören. WWE-fans uttryckte frustration inte bara över Roman Reigns frekventa framträdanden utan också över den repetitiva karaktären av hans matcher.

WWE Hall of Famer dubbar Roman Reigns “The Modern-Day Andre the Giant”, stödjer hans begränsade TV-framträdanden

Konversationen som utlöstes av detta matchresultat är fortfarande ett hett ämne i WWE-communityt. Dessutom fortsatte Bully Ray med att diskutera några kritiska punkter för LA Knight också.

WWE-legenden pratar om LA Knights framtid efter Crown Jewel-nederlag

LA Knight föll till kort i sin match mot Roman Reigns på Crown Jewel, vilket fick WWE Hall of Famer Bully Ray att diskutera Knights resa i samma The Busted Open Podcast. Ray erkände Knights popularitet men betonade att framgång tar tid och noterade: “Han har fortfarande arbete att göra.”

Ray kände att WWE missade ett tillfälle i matchens avslutning, vilket tydde på att Knight stod stark efter nederlaget kunde ha förbättrat hans framtid. Dudley Boyz-medlemmen antydde att Knights väg till titelbilden fortfarande är utmanande.

När WWE utvecklas kommer bara tiden att utvisa om Knight kan klättra till mästerskapsstatus. Medan Roman Reigns håller fast vid sin titel och väntar på hans nästa utmanare. Vad tycker du om Bubba Rays kommentarer? Låt oss veta i kommentarsfälten nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär