Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"They Messed This Up": Efter TJ Watts hjärnskakningsdeklaration pekar idrottsläkaren mot Pittsburgh...

“They Messed This Up”: Efter TJ Watts hjärnskakningsdeklaration pekar idrottsläkaren mot Pittsburgh Steelers

En idrottsmedicinsk expert granskade nyligen Pittsburgh Steelers hantering av linebackaren TJ Watts skada. Spelaren är i sin utveckling genom NFL:s hjärnskakningsprotokoll nu. För att inte nämna, denna situation sätter Watts deltagande i tvivel inför Steelers’ Week-konflikten med Indianapolis Colts.

Amerikas favoritvideo idag

Eftersom ligans rigorösa hjärnskakning reglerar Watt kan han inte återvända för att träna eller spela förrän han får fullt medicinskt tillstånd. På grund av det blir ämnet extremt viktigt. Så, Brian Sutterer tog ansvaret och analyserade sin skada. Hans analys av skadan har många överraskningar.

Oro över hjärnskakningsprotokollet efter Watts skada

TJ Watt upplevde nyligen en huvudskada under en match mot New England Patriots. Skadan väcker betydande oro för att protokollet för hjärnskakning följs. Efter att ha fått en in

En idrottsläkare, Brian Sutterer, analyserade händelsen och lyfte fram viktiga förbiseenden. Han sa, “Användningen av luktande salter, införandet av ett annat visir och frånvaron av en grundlig halvtidskontroll är oroande.” Han tillade vidare, “Med symtom som migrän efter spelet är det förvånande att det inte fanns en tidigare utvärdering för en huvudskada.” Han anmärkte också: “De förstörde det här”

Alla dessa faktorer tyder på att det medicinska teamets bedömning och svar inte försvinner, enligt läkarens kritik. Nu, eftersom spelaren redan är ute för sin nästa match, förväntas ligan titta närmare på saken. Dessutom, även om Watt inte spelar just nu, hade han en fantastisk säsong före sin skada.

Steelers-fans ivriga efter TJ Watts återkomst

TJ Watt, en femfaldig Pro Bowler, har varit avgörande för Steelers den här säsongen. Han har uppnått imponerande statistik i de 13 matcher han spelade innan hans hjärnskakning.

“That’s My Son…Gotta Do What I Gotta Do”: Timmar efter att ha markerat 5-stjärniga OT Jordan Seaton, erkänner Deion Sanders faderlig oro för Son Shedeur

Hans rekord har 14 säckar, 52 totala tacklingar, tre påtvingade fumbles och en avlyssning. När den ordinarie säsongen närmar sig sitt slut, väntar Steelers-fans med spänning på Watts återhämtning, och hoppas att han kan återvända i tid för att fortsätta sin anmärkningsvärda prestation och bidra till lagets framgång.

Vad tror du, när kommer han tillbaka? Låt oss veta nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär