Friday, February 3, 2023
HemBasketball"They Giving Anyone a Standing Ovation": NBA-fans hånar jazzen för "Udeserving"-hyllning till...

“They Giving Anyone a Standing Ovation”: NBA-fans hånar jazzen för “Udeserving”-hyllning till $205 miljoner stjärna

NBA har en lång tradition av att ge hyllningar till spelare som återvänder till sin tidigare franchise. Detta görs vanligtvis för spelare som var på franchise under lång tid och har nått betydande framgångar med dem. Men när Utah Jazz hyllade en stjärna på 205 miljoner dollar, gillade NBA-världen det inte, och de hånade Jazz.

Rudy Gobert från Minnesota Timberwolves återvände till Utah för första gången sedan han byttes. Gobert skickades till Timberwolves i en megabyte för Patrick Beverley, Malik Beasley, Jarred Vanderbilt, Leandro Bolmaro, Walker Kessler och fyra förstaomgångsval, och ett valbyte. Detta var första gången han kom tillbaka till Utah sedan hans handel och franchisen gav honom en hyllning.

NBA-fans hånar Utah Jazz för att de hyllar Rudy Gobert

NBA-fansen gillade inte att Jazz gav ut en hyllning till Gobert. De sa att Gobert inte gjorde något berömvärt under sin tid och att han inte förtjänade en hyllning. Här är de bästa reaktionerna:

Oförtjänt 😭😭😭😭

— Vatten 🇩🇴 (@KidFromDaBronx_) 10 december 2022

Värsta handeln i historien

— BEVERLEY FANATIC (@therealselena23) 10 december 2022

De hatar honom LMAO

— Groovy (𝒕𝒆𝒅𝒅𝒚) (@GroovyDaNuggboy) 10 december 2022

Covid ser detta pic.twitter.com/jmQN0NJuMT

— AY🇸🇴 (@ayyouneverknow) 10 december 2022

Sämsta handeln i nba-historien 💀

— 𝐊 𝐭𝐬𝐶𝐧 32🥷🏾 (@katszn_) 10 december 2022

Han försöker suga in det och Finch fortsätter bara att prata haha

— Football Guy (@BarstoolVP) 10 december 2022

Jag garanterar att DM inte kommer att få samma behandling.

— Charlie Zahn (@czahn1626) 10 december 2022

De är glada att du inte är med i deras lag längre

— The CaruShow 🐐 (@BaldMambaSZN) 10 december 2022

Gobert på Jazz

Fransmannen tillbringade nio år på Jazz, och han hade en fantastisk tid där. Gobert draftades 27:e totalt av Denver Nuggets, och han byttes senare till Jazz. Han etablerade sig som en av de bästa försvarsspelarna i ligan. Med Jazz var han trefaldig All-Star, trefaldig Årets försvarsspelare, och han var sexfaldig NBA All-Defensiv förstalagsspelare.

DYK DYPARE

Efter att Donovan Mitchell blev draftad av Jazz blev de ett av de bästa lagen i väst. Gobert och Mitchell blev jazzens två superstjärnor och de förbättrades sakta. De hade sin bästa chans säsongen 2020-2021, där de slutade med det bästa rekordet i ligan. Men Jazz kom till kort igen när de förlorade mot Los Angeles Clippers i slutspelet.

Gobert and the Jazz hade en sista åktur i slutspelet 2022, men de förlorade mot Dallas Mavericks. Till slut drog Jazz ut kontakten på Gobert och bytte honom till Timberwolves i en av de största affärerna i NBA:s historia.

Det visade sig bli en bra natt för den franska landslagsspelaren då Timberwolves kom ut med 118-108. Gobert hällde in 22 poäng för att gå tillsammans med 13 returer när Minnesota flyttade upp till den 9:e platsen i Western Conference.

Gobert and the Timberwolves kommer tillbaka till Utah den 8 februari.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär