Saturday, December 9, 2023
HemNBA"They F***ing Me Up in School": Shaquille O'Neal, som darrade av rädsla...

“They F***ing Me Up in School”: Shaquille O’Neal, som darrade av rädsla på grund av sin far, avslöjar första gången han slog tillbaka

Fyrfaldige NBA-mästaren och miljonären Shaquille O’Neal lever för närvarande en påkostad livsstil. Detta var dock inte alltid fallet. Han kämpade mycket till en början och hans föräldrar spelade en stor roll i att forma hans liv.

O’Neals styvfar, Phillip Harrison, var en inspiration för honom när han växte upp och Shaq hade naturligtvis mycket respekt och även rädsla för sin far.

Intressant nog gjorde O’Neal uppror mot sin far för första gången samtidigt som han tog ett viktigt beslut om sin framtid. Basketboll på collegenivå involverade många regelbrott som kunde ha skadat Shaq. Av denna anledning tog han ett avgörande beslut som förändrade NBA:s historia.

Shaquille O’Neal gjorde uppror med sin far när han bestämde sig för sin framtid

NBA-legenden Shaquille O’Neal var en av de hetaste utsikterna i landet när han gick på college. Shaq spelade för LSU Tigers och var avsedd för storhet.

Men matcherna var vanligtvis väldigt våldsamma med många fouls. Av denna anledning tog O’Neal det stora beslutet att gå till NBA. I den nyligen släppta “Shaq”-dokumentären pratade den tidigare NBA-mästaren om denna upplevelse.

Shaq sa: “Gå hem. Samma argument. Fan, det där. De knullar mig i skolan. Jag går. Och det var första gången han tittade tillbaka på mig och han insåg att han hade skapat en man”

Som historien går, skulle O’Neal fatta rätt beslut och gå in i NBA. Han gick i pension efter att ha vunnit nästan allt som finns att vinna och etablerat sig som en av de största någonsin.

Hur bra var Shaq på college?

Shaquille O’Neal var välsignad med otrolig kroppslighet. Detta hjälpte honom att dominera motståndare både tidigt i karriären och även under hans tid i NBA.

O’Neal spelade för LSU Tigers på collegenivå. Han är en tvåfaldig konsensusspelare från Southeastern Conference och förstalaget All-American, 1991-1992.

Dessutom var han årets nationella spelare för år 1991 bedömd av olika mediapublikationer. Han avslutade sin karriär på LSU med 1 941 poäng och 1 217 returer. (Källa: www.lsusports.net)

Vilket är ditt favoritminne av Shaquille O’Neal? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär