Friday, February 3, 2023
HemeSports"They F** King Sniped His A**" - Twitch Star xQc blir orolig...

“They F** King Sniped His A**” – Twitch Star xQc blir orolig efter att Hasan Piker blivit förbjuden över Kanye Wests kontroversiella intervju

Hasan Piker är en av årets mest omtyckta politiska nyhetskommentatorer och det bevisades också när han nyligen vann Streamy Award för bästa nyhetsstreamer. Men det verkar som att han har blivit nedtryckt av vissa för att få honom att stänga för sina öppet öppna kommentarer om politiska frågor och kontroversiella personligheter som Kanye West.

Det verkar alltså som att efter att han blev bannad från streamingplattformen Twitch, har reactor xQc också varit orolig för Hasan Piker och hans kanal.

Detta är också lite av en chock eftersom xQc några timmar tidigare hade tipsat Hasan Piker om att han inte borde moderera intervjun med Kanye West och Adin Ross, till vilken Kanye West sa att han vet konsekvenserna. Men nu är Hasan Piker avstängd från Twitch i minst 48 timmar, och det verkar som att det kan vara något av ett strategiskt drag, om inte en enorm konspiration.

xQc reagerar på att Hasan Piker blir bannlyst på Twitch mitt i strömmen

Medan han tittade på en video om hur ljus fungerar i Unreal Engine, meddelades xQc av sina fans att Hasan Piker var förbjudna från Twitch i nästan 48 timmar för att ha reagerat på en upphovsrättsskyddad video av Kanye ‘Ye’ West i en intervju med Gavin McInnes. Först trodde xQc att det bara var ett slumpmässigt förbud och att Hasan kommer att stängas av om några minuter. Han sa: “Det är bra. Han kommer tillbaka inom 40 minuter.”

Men efter att hans prenumeranter svarade att nej, Hasan Piker har blivit förbjuden enligt DMCA-anspråken, blev xQc chockad och han gick omedelbart till Reddit och reagerade på förbudet genom att säga, “de [censored.tv] jävla kung prickade sin a**.”

Han tillade vidare: “Jag håller inte med om det.” Han fortsatte och sa: ”Jag tror inte att jag håller med om det. Jag tror att det är känt, okej? När du deltar i en offentlig dialog som är åsiktsfull, eller hur? Och du är villig att låta folk gilla kommentera eller vad som helst och du går på DMCA och sedan kröker partiet i din väg för att du inte får det svar du vill ha eller den åsikt du vill ha och det är bara det fegaste.”

dessa nazister älskar verkligen att prata om yttrandefrihet bara för att använda den mest missbrukade upphovsrättsmekanismen för att ta bort någon som täcker och kritiserar deras fåniga idéer. helt patetiskt. https://t.co/hS5zbvnB8s

— hasanabi (@hasanthehun) 6 december 2022

Noterbart är att xQc också varnade Hasan Piker om att han modererade Kanye Wests intervju med Adin Ross, vilket enligt uppgift kommer att hända någonstans runt nästa vecka, men möjligheten att det händer innan schemat kan aldrig uteslutas.

Vad tycker du om Hasan Pikers plötsliga avstängning? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär