Monday, December 11, 2023
HemGolf"The World Is Ending": Paige Spiranac tog häftiga bilder på "Men i...

“The World Is Ending”: Paige Spiranac tog häftiga bilder på “Men i medelåldern” för att smutskasta golftraditioner i en intervju 2018

Paige Spiranac tog en paus från proffsgolfen på obestämd tid 2016. Hon är dock fortfarande kopplad till sporten då hon ger onlinetips för bättre golf. Att säga adjö till professionell golf gjorde inte slut på hennes oro för kvinnliga golfare. Hon var en del av LPGA och visste hur det kändes att vara omgiven av alla män i en sport där kvinnor knappast lyckas.

Ingenting kunde någonsin hindra henne från att ta ställning för alla kvinnor. Hon gjorde samma sak 2017. Den striktare klädkoden för kvinnliga golfare var inte acceptabel för Spiranac, och hon kritiserade den offentligt. I en intervju 2018 avslöjade hon sina sanna känslor om alla män som dominerar golf och skapar onödiga regler. Låt oss se vad internetdrottningen med 3,7 miljoner följare hade att säga om reglerna 2018.

Varför var Paige Spiranac rasande?

Angående strängare klädkoder för LPGA-golfare blev Spiranac rasande. Hon kollade på alla “medelålders män” som kallade golf progressiv när det inte var det. Enligt henne känner manliga golfare sig mer accepterade i jämförelse med kvinnor. När en manlig golfspelare går på banan omger den manliga publiken och manliga auktoriteter honom. De ser alla likadana ut.

Men om en kvinna går på golfbanan är hon omgiven av män, inte kvinnor. Därför känner hon sig inte accepterad. Myndigheter, särskilt män, gör stort väsen av att kvinnliga golfare bär leggings eller kjolar. Golfskönheten respekterar och förstår traditioner, men män agerar som att “världen tar slut” om de ser kvinnliga golfare bära vad de vill.

Golf är en mansdominerad sport som har varit så i flera år. Det finns regler och traditioner, och män gillar inte att deras metoder förändras. Därför, för att hålla traditionen igång, införde de den nya regeln i juli 2017. Reglerna förbjöd kvinnliga golfare att bära nedsänkta urringningar, leggings, kjolar eller shorts till golfbanan.

Varför infördes den nya klädkoden?

Myndigheterna införde en strikt klädkod för att representera sportens professionalism. LPGA:s kommunikations- och touroperationschef, Heather Daly-Donofrio, pratade med Golf Digest om den nya regeln i juli 2017. Hon sa: “Klädkoden kräver att spelare presenterar sig själva på ett professionellt sätt för att återspegla en positiv bild för spel.”

Reglerna skickades via e-post till alla LPGA-medlemmar den 2 juli 2017. I e-postmeddelandet nämndes också att dessa regler måste träda i kraft den 17 juli 2017. Om någon kvinnlig golfspelare inte följer klädkoden, skulle böter på 1 000 USD bli ålagt henne. Och bötesbeloppet kommer att fortsätta att fördubblas för varje förseelse.

Tror du att Spiranac hade rätt med sina kommentarer? Krävdes en ny klädkod? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär