Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"The Turf Was..." Broncos CB tar ett svep på NRG Stadium mitt...

“The Turf Was…” Broncos CB tar ett svep på NRG Stadium mitt i NFL:s växande turf turmoil

Blev NFL:s turf talk bara en het take? Efter en triumferande segerserie på fem matcher, festade Sean Paytons Denver Broncos på en ödmjuk paj, serverad varm av Houston Texans. Men var det gallret eller gridlocket som snubblade dem? Under en säsong skuggad av 23 stora benskador inträffade 13 av dessa smärtsamma motgångar på syntetiska eller halvsyntetiska fält. Gridiron-slagfältet har spelare som drabbats av brutala skador som kräver säkrare fält och pekar fingrar på de onödigt farliga förhållandena.

Amerikas favoritvideo idag

Gå in i Broncos Brigade, inte bara som krigare på planen utan som uttalade förespråkare mot den tveksamma gräsmattan. När debatten rasar, verkar det som om Broncos lägger till sin eldkraft till den växande listan av kritiker. Oliktänkande lågan har återuppstått, och nu handlar det om själva marken de spelar på.

Oliktänkande lågor: Broncos tänder på nytt NFL-torvstrid

Broncos slog upp “X” och ger en exklusiv titt in i visdomssläppet före spelet av deras CB-maestro, Pat Surtain II. Bildtexten “LIVE: CB Pat Surtain II möter media.” Videon visade reportrar som ställde frågor till CB extraordinaire om hans tidigare uppgörelse med texanerna.

En reporter frågade om NRG Stadiums gröna matta var “lite knepig” för Orange Crush. Surtain lade ut den rakt och sa: “Jag skulle kunna säga att gräsmattan var ganska djup, min kloss fastnade i gräsmattan och det fick liksom mitt ben att sträcka sig i hög grad…”

Är detta ytterligare ett finger som pekar mot gräset i NFL?

Drömfält eller mardrömmar?

NFL-stormännen hävdar att konstgräs finns där av en anledning. Och att riktigt gräs också har samma sannolikhet för underkroppsskador. Jeff Miller, NFL:s EVP, sa att de är laserfokuserade på att minska skadorna, oavsett gräsmattan. Men maktspelet på planen är i händerna på NFL-ägarna. Men enligt rapporter ger gräsmattan bra dragkraft, vilket resulterar i färre skador.

Även om det inte är nytt, är debatten om natur vs. teknisk gräsmatta tillbaka i rampljuset. Med de senaste skadorna som skruvade upp värmen. 15 arenor, hem för 17 lag, stoltserar med den konstgjorda grönskan, medan ytterligare 15 håller sig till den klassiska gräsmattan. NFL Players Association, å andra sidan, har drivit på för en fullständig byte till naturliga gräsytor.

Fältfejden är verklig, och varje skada kan diskuteras. Gräs eller gräs, det handlar inte bara om spelet; det handlar om marken under de där klossarna. Mitt i den här debatten verkar den lugnande beröringen av en mild, naturlig gräsmatta som en harmonisk kompromiss, som erbjuder både naturens fördelar och den motståndskraft som krävs för spelet.

RELATED ARTICLES

Mest populär