Tuesday, February 27, 2024
HemOlympics"The Side Media Doesn't See": Olivia Dunne blir verklig över sina sociala...

“The Side Media Doesn’t See”: Olivia Dunne blir verklig över sina sociala medier i banbrytande uppdatering

Olivia Dunne har många versioner. Att vara gymnast å ena sidan och en stjärna i sociala medier å andra sidan. Att vara mamma till sin älskade Roux å ena sidan, och en guide till sina medidrottare å den andra. Även om hennes sensationella sociala medier och glamorösa gymnastikrutiner ger pengar, finns det en esoterisk sanning bakom.

Amerikas favoritvideo idag

Livet för en gymnast är inte smidigt när det gäller rena landningar. Ett felsteg och poängavdragen följer. Med det sagt är även den högst betalda NCAA-idrottaren, som är en symbol för perfektion, en studentidrottare i slutet av dagen. Även om hennes sociala medier växer, är den hårda verkligheten bakom hennes collegekarriär oundviklig.

Olivia Dunne avslöjar sin sanna sida

Med hela 7,8 miljoner följare i TikTok misslyckas 21-åringen aldrig med att hålla sina fans på tårna. Men hon är också medveten om sin popularitet och vilken sida av hennes som säljs mer. Så för att rensa luften har hon lagt upp en video med texten “Den sida som media inte ser”.

Videon visade Olivia Dunne i två kontrasterande scenarier. I den ena poserar hon med en krona på LSU Tigers fotosessionsdag och skriker “drottning” i hennes sinne. Det andra fotot är ett bevis på att en idrottares liv inte bara är glittrigt. Livvy låg på en rund soffa och kröp ihop av smärta efter sin gymnastikuppvisning.

Även känd som ‘beam queen’, hade Livvy vänt sig till huvudet med sina ojämna barrutiner också. Vid SEC-mästerskapen 2020-21 hade hon fått anmärkningsvärda 9,9 för att förankra LSU till lagets silvermål. Hon fick 9,85 i de ojämna staplarna, trots sina trasiga labrum och trasiga biceps vid säsongsdebuten 2023. Även om media inte var insatta i den sanna Olivia, fick de en liten hint om hennes vaksamma och godartade moderliga sida nyligen.

Livvy gör ett speciellt besök hos barnen

Redan välkänd för mamma Roux som ett proffs, tog 21-åringen med sig några solstrålar till sjukhussängarna. Hon besökte nyligen Our Lady of the Lake Children’s Health för att tillbringa kvalitetstid med drabbade barn. Enligt hennes Instagram-berättelse skrev hon: “Älskar att spendera tid på @ololchildrens.”

Berättelserna var ett bevis på att gymnasten redan hade knutit sig till dem över deras bedårande hantverk. Hantverket innebar fingermålning, med hjälp av det gjorde hon en korsad rosa och blå bandsymbol. Det står för cancermedvetenhet.

Eftersom 21-åringen fortsätter att bjuda på en liten bit av livets bitar av sina träningar, har de kommande mästerskapen hållit henne på tårna. Förhoppningsvis skulle säsongsavslutningen vara en händelse att minnas.

RELATED ARTICLES

Mest populär