Tuesday, February 27, 2024
HemWwe"The Rock kommer att köpa AEW": Dwayne Johnsons val av ord får...

“The Rock kommer att köpa AEW”: Dwayne Johnsons val av ord får fans att ansluta prickarna till Tony Khans företag

Alltsedan Dwayne Johnson återvände till WWE på den första TV-showen 2024, “Day One”, har fansen varit mer hoppfulla om den nära framtiden för kampanjens bokning. Den genomsnittliga publiken på nätet är övertygad om att The Rock kan ha en match i år. Vissa fans tror dock att hans återkomst till brottning kan signalera mycket mer.

Amerikas favoritvideo idag

Nyligen försökte han hajpa upp sina brottningsfans online genom att lägga upp en video och dela med sig av sina senaste upplevelser när han dök upp i WWE. Hans ordval ledde dock till att fansen spekulerade i något mer än vad som förmodligen var tänkt av honom.

En djupare dykning i Dwayne Johnson-inlägget som vilseledde fansen

“The Brahma Bull” återvände till WWE efter flera år på SmackDown under senare hälften av 2023. Han tog ännu ett långt uppehåll och dök upp för att överraska sina fans på Monday Night Raw på nyårsdagen. Sedan dess har både WWE och brottaren blivit hajpade över hans återkomst.

WWE-legenden lämnar Dwayne Johnsons sida för att stödja romerska regeringar bland rykten om deras slutliga stora match

För några timmar sedan gick WWE-legendaren till sin Instagram för att ladda upp en samlingsvideo av det “elektrifierande ögonblick” han upplevde under sin senaste återkomst till den ledande brottningskampanjen. I bildtexten till videon skrev Johnson: “Och nu skapar vi historia, höjer ribban och gör saker som aldrig tidigare har gjorts i WWE. Vi går helt ut. Och allt i.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

De sista sju orden i bildtexten överraskade brottningsfansen när de fångade AEW-referensen, även om Hollywoods superstjärna inte hade för avsikt att sätta den i sin bildtext.

Wrestling-fans kopplar uppsluppent ihop Dwayne Johnson med Tony Khans AEW

När “Wrestle Ops” postade bildtexten till Johnsons inlägg på sitt Twitter-konto, kunde fansen inte motstå utan att uttrycka sina åsikter om den potentiellt oavsiktliga AEW-referensen. Medan några förknippade Johnson med företaget på roliga sätt, utnyttjade andra fans denna möjlighet att göra narr av Tony Khan.

https://x.com/XylotThemes/status/1745446271060754488?s=20

Ett fan kunde inte vänta med att dra slutsatser om hur Dwayne Johnson redan hade förvandlat “All Elite”.

https://x.com/cm_slagle/status/1745450746353721586?s=20

En internetanvändare började med att trolla Tony Khan, använda sin GIF, och citerade vad han skulle säga i en sådan situation.

https://x.com/Dylan_Sandas/status/1745447002958106890?s=20

Ett annat fan twittrar om att “The Pebble” ansluter sig till WWE:s konkurrerande marknadsföring.

https://x.com/redneck_captain/status/1745461371276517679?s=20

Även om det är möjligt att “The People’s Champion” gjorde referensen omedvetet, kan detta fortfarande vara en logisk förklaring, med tanke på hur affärsmässig han är.

https://x.com/ComboSSB/status/1745474051299045667?s=20

Nu har vi ytterligare en tweet som hånar Tony Khans frekventa tendens att gnälla om hans ogillar på internet.

https://x.com/teamslikeLuton/status/1745468860638089663?s=20

Ett kreativt fan använde en WWE-promovideo av DJ som sa “Håll käften” och smälte ihop det med “Tony Khan”-skämtet.

Vilken, av alla reaktioner, är din favorit? Tror du att “The Rock” lagar något som han inte vill att hans fans ska veta ännu? Eller var detta ett ärligt missförstånd?

RELATED ARTICLES

Mest populär