Tuesday, February 27, 2024
HemCody Rhodes"The Rock = Cheeks": Dominik Mysterio ger sin åsikt om Dwayne Johnsons...

“The Rock = Cheeks”: Dominik Mysterio ger sin åsikt om Dwayne Johnsons eller Cody Rhodes-debatten som “Mami” Rhea Ripley godkänner

Dwayne ‘The Rock’ Johnson och Cody Rhodes är två av de mest överkandidaterna att möta Roman Reigns på WrestleMania 40. Och även om det nästan är bekräftat att The Rock kommer att vara den som möter stamhövdingen, vet vi aldrig säkert om WWE bestämmer sig att ändra planerna på grund av den svåra motreaktion den möter från publiken.

Och det verkar som om Judgment Day-medlemmen, Dominik Mysterio, också är emot detta bokningsbeslut mot Roman Reigns. Han tror inte att det borde vara Rock som kämpar. Men han tycker också att det inte borde vara ‘The American Nightmare’ också. Faktum är att han har ett tredje namn i åtanke, och han bad WWE Universe att heja på den tredje kandidaten samtidigt som han kallade Rock och Rhodos för knasiga barn! Låt oss ta reda på mer, ska vi?

Dominik Mysterio vill boka en annorlunda match

Eftersom WWE-universumet var upprört över WWE:s bokningsbeslut att stjäla Cody Rhodes rampljus och ge det till Rock, surrade sociala medier dessa dagar av människor som bad om rättvisa och en förändring i bokningen. Genom att utnyttja situationen ville Dominik Mysterio starta en helt annan berättelse, och bad folk att kalla Rock ‘a**’ och Rhodos ‘Cheeks’ och hur fansen borde kräva för 2024 Mr. Money in the Bank, Damien Priest i huvudhändelse mot stamhövdingen. “@CodyRhodes = Ass, @TheRock = Kinder #WeWantSeñorMIB”.

@CodyRhodes = Ass@TheRock = Kinder#WeWantSeñorMIB

— Dominik (@DomMysterio35) 5 februari 2024

Faktum är att Rhea Ripley också godkänner meddelandet, eftersom hon publicerade det på sitt X-konto. Damian Priest vann Money in the Bank-portföljen vid Premium Live Event som ägde rum i London förra året. Det har gått 6 månader, men han har fortfarande inte officiellt utnyttjat kontraktet, trots att han vid några tillfällen hotat med sin avsikt.

För närvarande är WWE:s världsmästare i tungvikt Seth Rollins, och det verkar vara Damian Priests mål, även om frågan många ställer sig är när handeln kommer att ske. Det bör också noteras att Priest för närvarande håller taglagsbältet med Finn Balor, eftersom de två lyckades behålla de obestridda taglagsmästerskapen efter att ha besegrat #DIY (Johnny Gargano och Tommaso Ciampa) i en traditionell taglagsmatch.

Finn Bálor och Damian Priest firar 106 dagar sedan deras titelvinst på Monday Night RAW. Laget besegrade Cody Rhodes och Jey Uso den 16 oktober i Oklahoma City för att tjäna bältena för andra gången i karriären. Vad tror du? Ska Priest tjäna pengar på WrestleMania? Låt oss veta i kommentarerna.

Läs mer: WWE-fans utgjuter sina känslor över Cody Rhodes’ snatched WrestleMania 40-plats mot Roman Reigns under det senaste liveevenemanget

Inlägget “The Rock = Cheeks”: Dominik Mysterio Gives His Opinion on the Dwayne Johnson or Cody Rhodes Debate as “Mami” Rhea Ripley Approves dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär