Sunday, December 3, 2023
HemBasketball"The League Should Be Afraid": NBA World utfärdar sträng varning efter att...

“The League Should Be Afraid”: NBA World utfärdar sträng varning efter att major James Harden News dyker upp

Några fantastiska nyheter dök nyligen upp för Philadelphia 76ers och Milwaukee Bucks fans. Khris Middleton och James Harden har enligt uppgift återhämtat sig helt och är redo att slå till golvet snabbare än fansen kan ha förväntat sig. Och även om Bucks verkar ha varit fantastiska även utan Middleton, kan detsamma inte sägas om 76ers.

Philadelphia 76ers har för närvarande ett rekord på 12-10 efter att ha lidit en förlust i händerna på Cleveland Cavaliers. Även om de är på femte plats i Eastern Conference, skulle laget utan tvekan vilja ha ett bättre resultat.

Fansen är hypade över James Hardens återkomst

Och James Hardens återkomst till startuppställningen kommer säkerligen att stärka dem på golvet. Det har utan tvekan varit allt Joel Embiid så långt som han leder laget i poäng, returer och till och med assist som en stor man.

Men efter rapporten av Shams Charania, fansen är hyped att se James Harden tillbaka i laguppställningen och orsaka förödelse på andra lag. Ett fan twittrade, “Harden är tillbaka, ligan borde vara rädd.” Medan ett annat fan kommenterade, “DADDY HRDEN KOMMER TILLBAKA.”

PAPPA HRDEN KOMMER TILLBAKA

— James Harden Burner (@HoldMyDuragg) 30 november 2022

Harden är tillbaka borde ligan vara rädd

— Adi (@ChubbXHunt) 30 november 2022

Här är några fler reaktioner från NBA Twitter:

Vad har dessa två killar gemensamt, undrar du? Båda är utmärkta passerare. Goda ögon som hittar den fria mannen. Ge dem massor av kredit där. pic.twitter.com/RSHToMi5TJ

— Hubie Talks Hoops (@HubieTalksHoops) 30 november 2022

Houston bättre hedra honom på rätt sätt.

– siv ✍🏾 (@ siv773) 30 november 2022

Harden och Houston måste vara avsiktliga

— 𝕮𝖍𝖆𝖘𝖊 💎 (@PacersWRLD) 30 november 2022

pic.twitter.com/Qr3XiSiULc

— Skrämmande___timmar (@GHardenszn) 30 november 2022

Fansen är säkerligen glada över att se “The Beard” tillbaka på golvet och slå sina signaturstepback-hoppare på försvarare. Efter att ha spelat bara nio matcher för sitt nya lag, gick Harden ner med en högerfotsenan som satte honom åt sidan. Harden missade de senaste 13 matcherna för Philadelphia 76ers.

Det ser ut som att han kommer att göra en retur mot Houston Rockets på måndag. Den här säsongen har Harden för närvarande ett genomsnitt på 22,0 PPG, 7,0 RPG och 10,0 APG.

Potentialen som Harden besitter

Harden kan vara en ostoppbar kraft när han vill vara det. Han är en artist med bollen i händerna. Under hans tid med Houston Rockets var ligan trött på det faktum att han drog så många foul calls.

Det kom en punkt där försvarare täckte honom med händerna bakom ryggen för att undvika fult problem. Även om det var hans MVP-säsong har han ännu inte återvänt till den nivån.

Hans snålhet med Brooklyn Nets kan dock betraktas som en katastrof. Men nu när han är med 76:or har det gett honom en möjlighet till en nystart. Och på de nio matcher som han har spelat har han inte blivit besviken hittills.

Hur tror du att James Harden kommer att prestera på sin efterlängtade återkomst? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär